Lazić 129 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, nemoj preko 140km/h, putovaces kroz vreme ;D, mada meni se i na 100km/h cini da sam blizu distorzije vreme/prostora ;D A kako kocis sa 140km/h? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu i Dutchmene kakvi su na usponima josh plus ako imash nekog iza sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ka` iz pracke ;D ide 80km/h uz nagib od 35% ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko je bio u cg , Bar - Ulcinj ja 92kg i burazer 90kg 80kmh moze i vishe al je tako prijatna voznja ... ako me ne bude mrzelo snimicu cajger jedan dan a dal je neshto radjeno a agregatu nemam pojma , prethodni vlasnik kaze da je menjao klip i lamelice , i jedino je auspuh skroz otvoren zvuchi ko 600tka , snage ima dosta i sa ovim prenosom oce lako da skochi na zadnji ... nadam se da se vidimo na nekoj voznji u BG i okolini kad se vratim pa da razmenimo utiske posle probe ... evo slika shta je prevareno , zamenjeno i ojachano 5mm flah i otkivci plus je donja shipka beshavna 25mm spoljni prchnik u koju je bachena beshavna koja je na strugu odradjena da udje fes tako da je sad dupla cev koja noci amortizer i motor sa zbirnim zidom od skoro 5mm, prednji nosach je navuchena cev na staru debljina zida 2,8mm uradjen shlic sa gornje strane da bi duzina vara bila skoro shto veca ili ti oko 25cm i bonus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde molim te, malcice pojasni sta se busi na auspuhu, kad se otvara, bar na nasem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je menjao kod nekog majstora koji malo bolje poznaje agregat, pa mu je ovaj izvukao maksimum. Otvaranje auspuha pomaze, ali samo time ne bi toliko dobio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan auspuh se otvara tako shto se iseche izvadi sve iz nutra i ostavi samo perforirana cevka kroz sredinu do kraja ... neko stavlja okolo vunu mineralnu ili staklenu ali to brzo sve izleti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan E ako nekog ne mrzi ili zna koje su cene prednjeg i zadnjeg tochka za Sprint pulsar ili da li zna da li moze samo bandash da se kupi pa da prezbicujem moje tochkove na 17tice ... chuo sam da je cela felna ispod 3000din pa mi malo nerealno ... al ako neko ima neku pouzdanu informaciju , mozda smanjim malo sa alkoholisanjem na moru pa mi ostane kesha da to odma izmenjam kad se vratim u BG ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj si lud, sto 17ice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stalno hocu da te pitam, gde si kupio lanac i taj ludi lancanik za keewaya? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa u keewayu na batajnichkom putu pednji a zadnji je doshao uz motor chinimi se da je reko lik da je od honde mx ili tako neshto pogledacu mozda neshto pishe na zadnjem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi na cevku od rezervoara do slavine, juce mi prsla na Divcibarama, tacno na varu sa rezervoarom od vibracija, ostane prilicno velika rupa, tj presao sam sa rezervom od litar citavih 3 km. pozeljno bi bilo cak i ako je var citav, da nakenjas jedan dobar kalajni venac...I hoce da otpadne stop svetlo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Pripazicu , mada moj rezervoar je preziveo holokaust i vec je krpljen na par mesta .... smrdi gorivo ubijaju isparenja a bogami i kaple kad je pun ... slavina mi ne radi tako da je ni nechchkam ... naverovatnije cu u bg da izjurim nov rezervoar ili ovaj da sredjujem u shto bash i nemam poverenja poshto je vec neko sredjivao ali neuspeshno ... isto je kalajisan ali napred na spoju ... u svakom sluchaju dobro je znati shta moze da ti se dogodi na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo klip kako se chuje ali , neshto mi loshe zvuchi na klipu mnogo bolje je uzivo al sve jedno da okachim snimak , malo uchio ortaka da vozi ... da oseti kvachilo itd xixixixiix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pravac Ada Bojana ... ovo je snimano na 90 -80 kmh shteta shto se nechuje kako zvuchi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I nisi putovao kroz vreme...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Explore the Wild Beauty .... lepo pishe plakata gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne drzi kalaj Kad ces za bg, da trazimo rezervareee... E, i prso mi danas poklopac bregaste, ali malo ulja izlazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjemo reshenje uvek je tu acerbis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je, gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj kolegu "Bera" sa foruma chovek donosi iz Auner.at kataloga sve te plastike itd ... a ima i u NS dve radnje sa tim plastikama za kroserice mislim da je oko 40e nisam siguran ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne znas kolika je zapremina? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zuba ima onaj lancanik za keeweya? Tj, za koji je model kwa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan od superlajta ... ali nisam siguran dal treba i onaj shtift poshto su rupe pomerene , isti je razmak ali su pomerene ... pa kad zashrafish na kinroadov zupchanik oklope se nutovi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan od superlajta ... ali nisam siguran dal treba i onaj shtift poshto su rupe pomerene , isti je razmak ali su pomerene ... pa kad zashrafish na kinroadov zupchanik oklope se nutovi ... Pa poreneno je da ne lancanik ne bi mogao lako da spadne. Ili ja nesto nisam dobro razumeo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...