rale avg 2 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vstromic Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena...verujte mi da vise nemam pojma tacnu "raskrsnicu" jer sam bio u soku....motorista prosed, u bermudama na travi, bezivotno....motor (mislim da je crna Yamaha) vrlo blizu njega skrsen, kaciga na nekih deset metara od njega...automobil takodje blizu udaren sa bocne strane...Supruga je bolje videla ali i ona je u soku tako da se izvinjavamo za polovicne informacije....UZAS......hitna je prilazila dok smo prolazili kraj nesrece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Pa dali je moguce da bar jedan vikend svi prezivimo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Uff, aj ti prebaci u "Motoristi na drumu" dok se ne pojavi neka sigurna informacija, mozda jos ima nade za coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly csi 0 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je covek preminuo.Sed . 45 godina, KTM 990 kubika sa Akrapovicem .Rasksnica kod Pizonove pumpe. Udario bocno u mazdu 2 koja je potpuno havarisana.Bio sam tamo, isao je preko 130kmh .Ogranicenje 60kmh.Kazu policajci da je bio pripit. Videcemo sta ce reci kasnije.STRASNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale avg 2 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vstromic Prijavi odgovor kao problematičan ...Sta da pricamo o napijanju..Bili smo sinoc na okupljanju u Indjiji...Bilo jes super, ali niko od organizatora (valjda ako organizujes to ti je i obaveza), nije proveravao da li gosti odlaze (voze) vidno pijani... A bio sam svedok da jesu... 90% njih nije vozilo nikakvu opremu, pa posle mozemo samo da prepricavamo koliko je nesto STRASNO ili TRAGICNO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost vozac je preminuo u urgentnom centru od posledica sudara, sad je bio snimak na Studiu B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost vozac je preminuo u urgentnom centru od posledica sudara, sad je bio snimak na Studiu B. kakvo sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dali je moguce da skoro svaki dan neko strada !!! Vise se otvaraju teme u "crnoj hronici" i "motoristi na drumu" nego u "putopisima" i ostalim "vedrijim" podforumima Ljudi čuvajte se, postujte privilegiiju da uživate na ovome svetu ! Ovo gubi svaki smisao !!! Saucesce porodici :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zone 0 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici, ljudi pamet u glavu. Subota i nedelja su opasni dani. Puno je na ulicama Ja ih zovem vikend vozaca (pijacara) koji su potpuno van ovog sveta. Juce kod Bajlonijeve pijace covek iduci ulicom (Pavla Papa) Jelisavete Nacic preseca Gund. venac (GOLF 2) naravno ne postuje prednost (trougao), Kocim jako mada nisam isao preko 50km na sat i sviram, stajem. Staje i on, naravno debelo u mojoj traci i blesavo me pita sta sam uradio. NE VERUJEM sta me pita, opsujem ga zestoko skinem svoju radnu temperaturu (usao u crveno0 kazem mu, NISI SE VEZAO. Hvala kaze komsija i ode. Sta reci!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Strasno.....saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwunit 0 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ima ovde neko ko zna tocne detalje nesrece nek napise sta se tocno desilo, posto mi je to bio dobar prijatelj :'( Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ima ovde neko ko zna tocne detalje nesrece nek napise sta se tocno desilo, posto mi je to bio dobar prijatelj :'( Neka mu je laka crna zemlja niko da napishe ime choveka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Živan Bezanović. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale avg 2 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vstromic Prijavi odgovor kao problematičan http://www.alo.rs/vesti/16452/Poginuo_motociklista....sture informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 22, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ovo potrvđuje moju tvrdnju da žene ne je.u motore 2% !!! Više puta dokazano. Jednostavno misle da su one jače i neće da te puste ni pod razno iako imaš prednost... Inače mene su prošle godine baš na toj raskrsnici zaustavili panduri 1. maja u 01h noću jer sam vozio kola 70km/h a dozvoljeno je 40km/h! zbog stadiona!? Moje saučešće porodici preminulog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Suzuki Bandit 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj veliki prijatelj, Braca, Zivan Bezanovic, poginuo je tog dana , subota, 20. 06. 2009., oko 18h, na toj raskrsnici u bulevaru oslobodjenja, iznad marakane. Sipao je gorivo na pumpi kod autokomande, video sam kako placa racun, nesilzeci sa motora i neskinuvsi kacigu, krenuo sam na svom ,,banditu,, malo pre njega, posto njega stici bila je umetnost. Krenuli smo prema trosarini, bio sam nekih 500 metara ispred njega, kad sam ga poslednji put video u retrovizoru, i zasao sam u krivinu, neznajuci sta se dogodilo vec u sledecim sekundama. Sledece sto cu napisati su moje pretpostavke, na osnovu onoga sto sam cuo od policije i ocevidaca. Zena, vozac mazde, Milica L. je oduzela pravo prvenstva prolaza motorciklisti, koji je vozio brzom, levom trakom bulevara, i on je udario u prednji levi deo vozila, ,,preleteo,, je vozilo i pao na travnjak izmedju kolovoza. Kaciga je spala sa glave i zaustavila se na desnoj strani kolovoza udaljena bar 50-ak metara, od mesta sudara. Ja sam, za to vreme, sledeci semafor prosao u trenutku kad se upalilo zuto, pomislio kako ce ga semafor usporiti, pa cu ga sacekati na trosarini. I cekao sam, ali ga nisam sacekao... Posle par minuta, kad je postalo sumnjivo, pozovem ga i dobijem odgovor kako nije dostupan, to je vec bio signal da se vratim i okrenem motor prema autokomandi, pomalo kao ljut, sto me pusta da se kuvam ispod kacige, dok on sa nekim, koga je sreo ,razgovara, pomislim. I kad sam se vratio, ono sto sam video, voleo bih da sam sanjao, da se nije desilo, ali desilo se. Hitna je dosla brzo, tada vec nije pokaziivao znake zivota, kako kazu, kada su ga odvezli, u urgentni i pokusali reanimaciju, ali nije vredelo. Stalo je srce tog velikog momka, sportiste, dzudiste, velikog srca, koji je u svojim poznim cetrdestim osvajao medalje na regionalnim takmicenjima u Nemackoj, gde je ziveo, poslednjih desetak godina. Imao je suprugu i Divnu Cerkicu... Sutra 23. 06., je sahrana na bezanijskom groblju. Hteo bih da se zahvalim na pomoci Igoru, momku koga sam tada prvi put video, odvezao me je na urgentni, posto od soka nisam bio u stanju da vozim motor. on je vozio suzuki gsx, mislim...Hvala i Vladi, momku kji vozi KTM-a, on je pokupio Bracine stvari, posle uvidjaja i doneo mi na urgentni. odvezao je i moj motor. ni njega do tada nisam znao, hvala momcima, pokazali su bajkersku solidarnost. Vlada je i snimio mesto nesrece, postavicu ih na ovaj sajt posle sahrane. Braca je bio Covek, kakvog je bila cast imati za prijatelja, cestit, moralan, neustrasiv, plemenit...Izgleda da ipak najbolji odlaze, nadam se da ce mu na nebeskim autoputevima biti bolje, nego na ovim zemaljskim.. Zamolio bih sve koji su u prilici da nesto saznaju o sledecem: u ternutku udesa i uvidjaja, nestala su Bracina licna dokumenta i mobilni telefon, ukoliko neko nesto sazna neka javi urednicima sajta, njima je poznat moj broj i e-mail adresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad procitam ovakav tekst podidju me zmarci,nebo mi se naoblaci i ceo svet mi se preokrene . Coveka nisam poznavao ali to ne umanjuje bol i osecaj praznine i nemoci kad god neko izgubi zivot. Neko definitivno, sto bi rekao Djole Balasevic, odozgore povlaci konce i igra se sa nama malima. U jednom momentu si na vrhu , drustvo motori,kafici ,devojke... a vec u sledecem trenu sve odjednom nestane . Koliko je tanka ta linija koja spaja sve i nista , vrh i dno , svetlost i tamu. Jedna mi je Vladina recenica zapala za oko: " krenuo sam na svom , banditu, malo pre njega, posto njega stici bila je umetnost..." i ne bih je dalje komentarisao . Ljudi , braco , prijatelji ne dozvolite da vase ime popunjava Crnu Hroniku , mnogo je lepse svoje ime procitati u Putopisima ili nekoj slicnoj vedrijoj temi ! Iskreno saucesce Bracinoj porodici , Siroki mu putevi nebeski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce! Tuga jedna, ginu ljudi ko muve... Mogu da zamislim kako ti je bilo dok si cekao na semafopru na trosarini, krenuli ste da se provozate, covek je natocio gorivo, kad ono... sudbina je cudna prijateljica, boze dragi... Slava mu... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Strava i uzas! Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Suzuki Bandit 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan snimci sa mesta udesa.. nisam postavio sve, isuvise su potresne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 7, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Strasno . Moje iskreno saucesce porodici :'( Sad sam video ovaj post i duboko sam potresen...uvek se potresem kad citam Crnu hroniku ali ovaj put... Negde pocetkom juna sam prosao upravo tuda i skoro sam siguran da mi se upravo ta prokleta mazda ukljucivala sa sporednog puta ama bas kao da ne postojim...kao da sam vazduh...a bio sam jedino vozilo u tom trenutku u njenoj blizini Sviram, bezim u drugu traku...ona nista...jednostavno nastavlja da se ukljucuje u glavnu ulicu bez trunke kocenja...i pri tome me gleda onim prokletim telecim pogledom...jednostavno njen mozak ne moze da shvati situaciju. Ona ne razume da se nismo sudarili samo zbog toga sto sam ja, samo pukim slucajem, na vreme uspeo da uocim koliko je glupa... bezobzirna... neodgovorna...ne shvata koliko je opasna po tudje zivote. Ne shvata, da ja kocim na granici bezbednog, ne shvata da ja izvodim manevar izbegavanja sudara s njom na granici bezbednog, i uspevam samo zahvaljujuci srecnoj okolnosti da u tom trenutku u susednoj traci nema nikoga... Ona je ljuta sto ja trubim, sto gestikuliram posto sam je prosao, sto vozim glavnom ulicom... ona je ljuta sto ja postojim. Ne znam da li je rec o istoj osobi, ne mogu da tvrdim. Cini mi se da je bila takva crna mazda...mozda i Yaris... Ali sam milion posto siguran da je rec o istom KUCNOM VASPITANJU. Jer to nije pitanje kvaliteta obuke vozaca, brzine kretanja ovoga ili onoga, stanju puta, vidljivosti ili ne vidljivosti... to je pitanje elementarnog postovanja DRUGE LICNOSTI. Tako VASPITANA osoba nece te videti u piljari ispod zgrade dok kupujete hleb i novine i nece ti reci Dobro Jutro Komsija...nece te videti na ulazu zgrade dok su ti ruke pune pa ti nikada nece pridrzati ni otvoriti vrata...nece te videti ni kada imas prednost u saobracaju...UBICE TE. Samo....ama, samo kad bi bilo malo vise onog starog, dobrog, strogog, KUCNOG VASPITANJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno . Moje iskreno saucesce porodici :'( Sad sam video ovaj post i duboko sam potresen...uvek se potresem kad citam Crnu hroniku ali ovaj put... Negde pocetkom juna sam prosao upravo tuda i skoro sam siguran da mi se upravo ta prokleta mazda ukljucivala sa sporednog puta ama bas kao da ne postojim...kao da sam vazduh...a bio sam jedino vozilo u tom trenutku u njenoj blizini Sviram, bezim u drugu traku...ona nista...jednostavno nastavlja da se ukljucuje u glavnu ulicu bez trunke kocenja...i pri tome me gleda onim prokletim telecim pogledom...jednostavno njen mozak ne moze da shvati situaciju. Ona ne razume da se nismo sudarili samo zbog toga sto sam ja, samo pukim slucajem, na vreme uspeo da uocim koliko je glupa... bezobzirna... neodgovorna...ne shvata koliko je opasna po tudje zivote. Ne shvata, da ja kocim na granici bezbednog, ne shvata da ja izvodim manevar izbegavanja sudara s njom na granici bezbednog, i uspevam samo zahvaljujuci srecnoj okolnosti da u tom trenutku u susednoj traci nema nikoga... Ona je ljuta sto ja trubim, sto gestikuliram posto sam je prosao, sto vozim glavnom ulicom... ona je ljuta sto ja postojim. Ne znam da li je rec o istoj osobi, ne mogu da tvrdim. Cini mi se da je bila takva crna mazda...mozda i Yaris... Ali sam milion posto siguran da je rec o istom KUCNOM VASPITANJU. Jer to nije pitanje kvaliteta obuke vozaca, brzine kretanja ovoga ili onoga, stanju puta, vidljivosti ili ne vidljivosti... to je pitanje elementarnog postovanja DRUGE LICNOSTI. Tako VASPITANA osoba nece te videti u piljari ispod zgrade dok kupujete hleb i novine i nece ti reci Dobro Jutro Komsija...nece te videti na ulazu zgrade dok su ti ruke pune pa ti nikada nece pridrzati ni otvoriti vrata...nece te videti ni kada imas prednost u saobracaju...UBICE TE. Samo....ama, samo kad bi bilo malo vise onog starog, dobrog, strogog, KUCNOG VASPITANJA. Evo, sto puta smo pricali o tome, kako nasilje nista ne resava, kako treba lepim... Ali, ako si ti Kocho u pravu, ako je to bas ta mazda, onda je ovo primer koji govori drugacije: da si je ti tada izvukao kroz prozor kola i opalio par samara, jer je htela da te ubije, svaki sledeci put kad ide tom raskrsnicom, ona bi pogledala da ne ide neki motor slucajno, ugledala KTM i Braca bi bio ziv, otisao bi da uziva po Avali... Taj samar, bi zamenio neki samar koji su propustili da uruce njeni roditelji kad je trebalo, sto rece Koca, Kucno vaspitanje, ne pomaze tu obuka voznje... Nemojte me pogresno shvatiti, ne mislim bas bukvalno na ovaj slucaj, ali recimo... Zapitajmo se malo, da li je gore opaliti par samara, ili izgubiti neki naredni zivot, jer bogami, slabo ide drugacije... Strasno mi je zao coveka, kao i svakog drugog nastradalog kolege motocikliste, zbog nemarnog skota izgubio je sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 7, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo u kom zivotnom dobu vaspitne mere daju rezulate. I ovo sto nam se desava na putevima je upravo posledica totalne degradacija porodice. Ako osoba odraste a ne stekne i potom ne zadrzi potrebnu dozu (straho)postovanja prema ocu i majci - a takvih je danas na kilo, taj nece imati postovanja ni prema zakonu a kamoli prema nekom neznancu...pa jos pri tome bajkeru. A kako se meni cini, iz generacije u generaciju sve manje roditelji polazu na to da prema svojoj deci izgrade i zadrze tu vrstu autoriteta. Sada je na sceni moderno vaspitanje...deca se ne tuku - kaznjivo je. Deca imaju ljudska prava. Deca imaju sve - samo nemaju (straho)postovanje...ni prema sebi ni prema drugima. I tako, kada otac i majka nisu autoritet - nista nije autoritet. Mozda sam trebao da je isamaram. To mi je, naravno i proslo kroz glavu, kao i svima kada se nadjemo u takvoj situaciji. Ali ni robija cesto ne moze da prevaspita idiota koga su otac i majka nacili idiotom pa ni par samara tesko da bi nekoga takvog prevaspitali. Znate da moj junior vozi motor. Ovih dana je napunio 18 pa polaze i za B. Cerka mi je polozila za B. Nema dana da ih ne tovarim ovim pricama. Ako mi nisu na "dometu" ja ih zatrpavam email-ovima. Smaram ih, opiru se...kao i svako ko je u tim godinama. Ali nema im druge. Moraju biti svesni da upravljaju "opasnom stvari" - da su potencijalne ubice...koliko god to grubo zvucalo. I samo kada tu cinjenicu imaju STALNO negde u prikrajku svoje svesti - mogu ocekivati da ce biti odgovorni i prema sebi i prema drugima u saobracaju. Ako, dok si dete imas (straho)postovanje prema starijem - ne zato sto je pametniji, iskusnijii...- nego - jednostavno zato sto je stariji - onda ces kao odrastao covek imati (straho)postovanje i prema Zakonu. Detetu su otac i majka - granica dokle moze da ide. Odraslom coveku - granica je Zakon. Odrastao covek to ne moze da nauci...dete moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno si ovo napisao Kocho, sve je istina. Tuzna istina. Jer u debeloj smo nevolji, jer, ako se odrasli ljudi ne mogu prevaspitavati, onda smo mi osudjeni da prozivimo vek sa gomilom nevaspitanih idiota, a kakvu ce decu oni da odgoje, ne smem ni da zamisljam... To je dobra analiza situacija koej svaki dan dozivljavamo u saobracaju.. Danas vozim autoputem, od plavog mosta do mostara, guzva, vozim pazljivo, izmedju kolona, ima dosta mesta. Kod autokomande stizem do jednog ogromnog dzipa, nisam zapamtio marku i dalje ne mogu. Dzip ima ogroman retrovizor, pa lepo vidim vozacicu, i ogroman hamburger koji jede. Mlada plavusa. A dzip seta levo desno, preko linije po pola metra. Ne usudjujem se da krenem u prolazenje i zavrsim medju njenim zalogajima...STrasno je kako sve ljudi bahato mogu da s eponasaju u saobracaju i d adrustvo nema, a i ne pokusava da stvori mehanizam koji bi to sankcionisao i iskorenjivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...