Ribolovac 491 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Trujes ovaj narod slikom i muzikom ...cccccc... ;D Docicu ti iza tih 7 brda da vidim jel se razlikuju od mojih ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan biće veselo ove godine vidim ja blato u modi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trujes ovaj narod slikom i muzikom ...cccccc... ;D Docicu ti iza tih 7 brda da vidim jel se razlikuju od mojih ! Druze, vreme bi bilo dal u tvojim ili mojim brdima, al ove godine obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Momci ..................iskrene cestitke na savrseno odabranoj ruti..........eh, jeste lepa Srbija :'( Kad god vidim ovako lepu prirodu .........a jos moja zemlja..........sve se nesto izokrece u meni.........pa neka tuga .......sta ja vise trazim u ovoj Africi. Ali da se pohvalim, evo pre neki dan sam kupio i ja AFRICA TWIN 96' u savrsenom stanju, sutra krece iz Bretanje (Francuska) u sanduku, brodom ovamo prema meni u Gabon. Trebalo bi da stigne za dvadesetak dana. Prijavicu sve kako treba sa slikama. Pozdrav jos jednom i bravo jos jednom.............. Pozdrav........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ali da se pohvalim, evo pre neki dan sam kupio i ja AFRICA TWIN 96' u savrsenom stanju, sutra krece iz Bretanje (Francuska) u sanduku, brodom ovamo prema meni u Gabon. Trebalo bi da stigne za dvadesetak dana. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Momci ..................iskrene cestitke na savrseno odabranoj ruti..........eh, jeste lepa Srbija :'( Kad god vidim ovako lepu prirodu .........a jos moja zemlja..........sve se nesto izokrece u meni.........pa neka tuga .......sta ja vise trazim u ovoj Africi. Ali da se pohvalim, evo pre neki dan sam kupio i ja AFRICA TWIN 96' u savrsenom stanju, sutra krece iz Bretanje (Francuska) u sanduku, brodom ovamo prema meni u Gabon. Trebalo bi da stigne za dvadesetak dana. Prijavicu sve kako treba sa slikama. Pozdrav jos jednom i bravo jos jednom.............. Pozdrav........iz Afrike. Molicu iskren odgovor za godinu dana, da li si se emotivno zblizio sa kraljicom. ;D ;D Ako budes u Srbiji oko 28. maja, vozice se ova deonica pa nam se pridruzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Molicu iskren odgovor za godinu dana, da li si se emotivno zblizio sa kraljicom. ;D ;D Ako budes u Srbiji oko 28. maja, vozice se ova deonica pa nam se pridruzi. Iskren odgovor .....................je ..............ja se evotivno vezem ODMAH za sve motocikle koje imam, ma pravi sam bigamista ......odnosno sada trigamista.........ADV, Dakar i RD07A. Ako budem u maju u Srbiji............zovem te i dolazim sa velikim zadovoljstvom sa ADV ili sa Dakarom..........videcemo. Pozdrav..............iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...