lt; MILY gt; 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu....upoznao sam coveka letos na adi,strasno....neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E moj KRLE ode i ti. Neka ti je laka zemlja i pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 30, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo danas Krleta.Svaka cast svima koji su danas dosli po ovom vremenu,a pogotovu Fijuku koji je potegao cak iz Banja Luke. Jos jednom Krle neka ti je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a vala bilo je neljudsko vreme danas za voziti se na motoru, posebno pravac ka samom groblju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 1, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam se sjebao na mostu' date=' VEZEM kacigu, iako mi ovako ''zadriglom'' smeta. [b']Zenu ne mogu da nateram.[/b] MORAS!!! Svakom moze da se desi, ali mislim da ta kaciga nije bila dobra ili nije bila dobro vezana cim je spala sa glave. Jako mi je zao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas, da vi koji ste ga dobro poznavali, uputite njegovoj porodici moje iskreno saucesce. Neka su mu siroki nebeski drumovi... Verujem , da ce odozgo, svima nama, dugo govoriti o tome kako nema dovoljno dobre kacige....ako je mi sami ne stvorimo, upravo nasim respektom prema brzini i nazalost - strahopostovanjem iste. Svi smo mi junaci...ali ono sto je priroda s jakim razlogom stvorila u nama je strah...i on je tu da nas chuva....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patak_BG 0 Napisano Decembar 1, 2006 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav,amigo! Nema Pece,nema tebe...tuga Ode i Krdza na drugu stranu,nek mu je laka crna zemljica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan krle,prodje godina dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan krle,prodje godina dana. Baš tako,večan pomen Krletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...