Jump to content

Moto Zajednica

Beograd - Majdanpek

Recommended Posts

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

sta kazes, Rajkova Pecina? sad je meni jasno..

Gujo, posetio si rajkovu pecinu? Meni se dopala. Steta sto je se otvra samo za 1. Maj kad je ovde puno ljudi, rostilja, svirki... U blizini pecine je livada sa povisenom binom na kojoj se odrzavaju svirke za uranak. Ceo taj kraj kod jezera i pecine je idealan za neki bajkerski skup. Bas sam pricao sa devojkom kako bi valjalo organizovati nesto.

Fibri cestitke na lepoj voznji i slikama

Hvala. ;)

Znaci ipak je Rajko iz pecine ?

;D ;D ;D

A, ko je od vas Rajko?  ;D

jezero je svarno super, valjalo bi otići tamo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

stvarno predivna tura,a slike same govore,inace turu koju samo trebakli obici prosle godine pa se odustalo,e sada ova tvoja tura i slike su me ubedile da sve sredim sto imam i da za dva vikenda krenemo u osvajanje kladova ako bog da.

• Drug član, 1826 postova

Hvala. Savetujem ti da kod D. Milanovca skrenes desno,  imas asvaltni put koji vodi preko brda ka Majdanpeku. Mozete da obidjete jezero i vratite se drugim putem ponovo na magistralu, pa nastavite za Kladovo.

• Drug član, 1953 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Kakva lepa priroda. Par fotografija me odmah podsetilo na ''Gospodara prstenova''. Ona mracna suma, pa onaj potok gde ti cucis pored, ona osuncana livada i da ne nabrajam dalje. Mozda sam i uzeo nesto uz jutarnju kafu :)  a da to i ne znam ali meni su ovi predeli prelepi.

Iako sam zadovoljan kako su slike ispale, ne docaravaju pravu lepotu predela. Voznja kroz te sume je za mene bila stvarno nesto posebno. Markirao sam par puteva koje nismo stigli da obidjemo za za sledeci put.  ;)

... eh još da imaš tracklog :)

Ja bih rekao... eh, još da imam s čim da logujem ::)

Kreirao sam rutu Beograd-Majdanpek u Mapsource-u u cilju planiranja puta, ali na kraju nismo ni kartu koristili. Mogu ti je poslati ako hoces.

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

stvarno predivna tura,a slike same govore,inace turu koju samo trebakli obici prosle godine pa se odustalo,e sada ova tvoja tura i slike su me ubedile da sve sredim sto imam i da za dva vikenda krenemo u osvajanje kladova ako bog da.

Jel moze jedan mali predlog: Zasto sam do Kladova? 3, 4 i 5 Jula se odrzava Moto Skup na Borskom Jezeru, pa ako imate zelju svratite. Putanja bi bila, od Kladova, preko Negotina, Bora pa do Borskog Jezera. A bolja varijanta za motoriste je pored Donjeg Milanovca, put za Majdanpek, a onda na raskrsnici tzv. Miloseva Kula skrenete levo, i preko sela Crnajka, Tanda, Luka, Donja Bela Reka, Slatina, Bor, Brestovacka Banka, cilj Borsko Jezero. Na drugoj ruti imate puno krivina sa dobrim asfaltom, koji je inace obnovljen ove godine, i prelepim predelima, kao recimo ovaj

I jos jedan mali predlog ako planirate da produzite turu, i napravite mali odmor, mozete i produziti do Moto skupa na Petrovcu na Mlavi, koji organizuje MK Midnight Riders, 10. 11. i 12 Jul. Ruta bi bila, Borsko jezero, Zagubica, Krpoljin i na izlazu iz klisure reke Mlave sa leve strane je mesto odrzavanja skupa.

Pozz :D

post-5491-12879039137348_thumb.jpg

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Jel moze jedan mali predlog: Zasto sam do Kladova? 3, 4 i 5 Jula se odrzava Moto Skup na Borskom Jezeru, pa ako imate zelju svratite. Putanja bi bila, od Kladova, preko Negotina, Bora pa do Borskog Jezera. A bolja varijanta za motoriste je pored Donjeg Milanovca, put za Majdanpek, a onda na raskrsnici tzv. Miloseva Kula skrenete levo, i preko sela Crnajka, Tanda, Luka, Donja Bela Reka, Slatina, Bor, Brestovacka Banka, cilj Borsko Jezero. Na drugoj ruti imate puno krivina sa dobrim asfaltom, koji je inace obnovljen ove godine, i prelepim predelima, kao recimo ovaj

I jos jedan mali predlog ako planirate da produzite turu, i napravite mali odmor, mozete i produziti do Moto skupa na Petrovcu na Mlavi, koji organizuje MK Midnight Riders, 10. 11. i 12 Jul. Ruta bi bila, Borsko jezero, Zagubica, Krpoljin i na izlazu iz klisure reke Mlave sa leve strane je mesto odrzavanja skupa.

Pozz :D

au kako si pogodio nasu rutu kao da smo pricali  :D :D

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ova voznja izgleda odlicno, a i lepo je dokumentovana! Citav kraj je nepresusan izvor mogucnosti za voznju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja