Srdjananinja 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas u popodnevnim casovima prema recima drugara,desio se stravican udes,gde je MV Agusta F4 1000 R udarila direktno u kamion na deonici magistralnog puta Kragujevac - Batocina.Znam da je motor unisten,a ne znam nista o stanju vozaca,koji treba da zameni tu Agustu za Suzuki K9 1000. Ko zna vise i preciznije,neka podeli sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vracao am se iz Panceva, kada sam u Batocini, na izlasku sa auto puta video motcikl na asfaltu. Murija nije dala da se zaustavljamo ali koliko sam video motor je skoro prepolovljen na samoj raskrsnici za Paracin i Jagodinu. Kaciga je bila postavljena na jaknu pored motora.Drugo nista ne znam. Sta se to desava u Kragujevcu. 05.06.2009.godine kada smo se vracakli iz Vrsca kod pumpe blizu Autoprevoza videli smo jedan motocikl sav slomljen pored bandere, a na kraju ulice misli da se zove Kraljevacka polozen je bio drugi mootor. Sta je sa tim ljudima ? Jesu li zivi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Isto video i uslikao, ali mi je ostao fotoaparat u kv-u. Ne znam da li je kolega nosio kacigu zato shto leva strana koju sam ja video neogrebana. Proshao tuda tachno kad su ambulantna kola odlazila. Shteta, kolegi zzelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...