Harry 179 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi... jeste kinez, jeste 50cc,... ALI KAKO IZGLEDA......... :o :o :o :o :o Ne mogu mu naći cenu na netu... Jel zna neko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan video sam jednog u subotu u surcinu i covek rece da ga je kupio u dobanovcima za 1400e. ako on laze i ja lazem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt lepsi supermoto nikad nisam video...da ima bar 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf, uf,... sad... Pulser, koji je identican, 125cc, 1315evra... Nesto mi tu ne valja... Ne kazem da nisi u pravu, nego :'( mlogo kume.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan uf, uf,... sad... Pulser, koji je identican, 125cc, 1315evra... Nesto mi tu ne valja... Ne kazem da nisi u pravu, nego :'( mlogo kume.... I meni kada rece izgledalo mnogo ali Cene se razlikuju po prodavnicama a i mala je razlika izmedju 50 i 125 naravno u ovakvoj varijanti to jest sa brzinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga pitao još nešto o motoru... kako ide, kako se ponaša,... jel zadovoljan u opšte? izgleda vrh vrhova, samo eto, oladih se u sekundi... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Generic je austrijska firma tako da ne moze bas da se poredi sa klasicnim kinezima.Ranije(a mozda i jos uvek,mada ih vec duze vreme ne vidjam a zivim ulaz uz salon u Karadjordjevoj) ih je prodavao Centar S,zastupnik Honde u Srbiji,a cisto sumnjam da bi rizikovali ime i gomile prituzba sa nekim malim i neproverenim motorima.Inace prodavale su se 50 i 125ccm u verzijama enduro i sm.S obzirom da su prilicno kvalitetno izgledali ocekivao sam i daleko vecu cenu tako da je ovih 1400e bilo prijatno iznenadjenje,e sad pitanje sta je tacno i koju klasu kvaliteta poceo da uvozi Sprint...na kraju obrati paznju na cenu novog Keeway x-ray motora,ova je jos i odlicna! Zaboravih da dodam,oficijalni sajt http://www.genericeurope.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan cisto da dodam sliku sa crnim i da ne verujem da 50cc ima disk nazad!!! REEEEEEECIIII... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam otisao na sajt sto si ostavio... Ladno je to taj motor... Ja skidam slike sa www.sprintscooters.com/Trigger.html, gde prodaju jedino i samo SPRINT, JBT sad ne kapiram nista... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan To sto mi je on rekao ne uzimaj za merodavno ali cu ti preneti.On se vozi po njivama koje obilazi i prezadovoljan je, a lanac mu je bio potpuno suv!? ???Pa tako da ne znam dokle ce biti zadovoljan. A ono sto sam video, vodeno i vazdusno hladjenje na pola bloka ne bi trebalo da je lose sto znaci da mozes da ga teras dokle moze, ima rezvoar za ulje pa sam pravi mesavinu sto mnogo olaksava zivot. Covek je moje visine oko 175-180 i krece kao bajsem, ubaci u prvu stane levom noogom na nogar pusti kvacilo i kada motor krene opkoraci, znaci da je visok ali lagan pa ti sam sudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan khm... zvuci prilcno lepo... Posto narednih X dana redim trecu necu stici da zovem da se raspitem jer spavam do 16h min... Cim nadjem vremena(tj. cim se dignem pre16h) zvacu ih pa cu info postavati, i nadati se skorijem pazaru istog... tj. ako se lepsa polovina slozi da mi kupi za rodjendan, npr... ;D a ako ne razvodim se i postajem zigolo dok ne skupim lovu... 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam otisao na sajt sto si ostavio... Ladno je to taj motor... Ja skidam slike sa www.sprintscooters.com/Trigger.html, gde prodaju jedino i samo SPRINT, JBT sad ne kapiram nista... ??? Bilo je vec reci o tome na forumu...Sprint nije proizvodjac,to je domaci brend uvoznika Massetehnic-a iz NS-a,a sami motori koje prodaju su iz vise fabrika,oni ih uvezu i zalepe nalepnicu ili plasticnu lajsnu"Sprint"...ili im uz dogovor to urade dobre cike u Kini. Drugim recima ti resis da uvozis motore,pomislis da ti je ime JingLingDingKunFuJang suvise komplikovano i preimenujes ih u nesto lozacko za klince Munja,Sprz,Laser,Dinamit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Centar S od Generica ima samo Xor Competition ako koga zanima cena je 104000(tehnikalije http://www.genericeurope.com/www/techdata,xor50comp),a u Sprintu je Trigger 170905,sem ako mi nisu izdiktirali pogresnu cenu iako sam ih zamolio da mi jos jednom ponove(nisam se nadao tolikoj cifri ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu jbt konacno se pojavi ono sto trazim kinez cvaja, 50 kubika, 5.5 konja, lako se pretvori u enduro kad ono 170 iljada Bas je puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au brate... bolje da mi nisi rekao cenu.... ovako sam bar gajio malo nade da je oko 1400evra sto mi i nekako ide, ali 170000+din nikako... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan au brate... bolje da mi nisi rekao cenu.... ovako sam bar gajio malo nade da je oko 1400evra sto mi i nekako ide, ali 170000+din nikako... :-[ Ma uzmes Sprint Apoloa i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan au brate... bolje da mi nisi rekao cenu.... ovako sam bar gajio malo nade da je oko 1400evra sto mi i nekako ide, ali 170000+din nikako... :-[ Ma uzmes Sprint Apoloa i resio si problem +1 Najbolja preporuka za sve koje nemaju ogranicenje(godine,uza i sira familija... >)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan A bilo t mlogo 1400jesa, vidis kako je zivot surov! mozda da nadjes nekoga iz dobanovaca da ti proveri cenu kod njih ako ti se bas taj svidja. Samo se ne zaleci! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije mi prvi put sa zalecem, trebao sam prvo kinroad 250chop... pa nisam... posle toga sprint maxx... pa nisam... jbt nikako da odlucim sam u sebi sta hocu... mislim da za polaganje nemam trenutno "vremena", cuo sam da izadje 3 glave, a nesto mi se nevozi 50cc sa mojih skoro 190cm i 85kg i 23god...kada bih morao uzeo bi sprint cross 4T 50cc, za 900e nov, a gledam sad spustili su cenu Pulsera 125cc na 1300e i nesto malo... e sad... biti ili ne biti... sve u svemu moram kredit :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja Nisam imao kintu, nisam podoban za kredit i cap kupim prvo polovan motor. Joooj koliko je tu muke bilo. Prodam ga i uznem za 900 jura ovo moje motorce. Isto 50 kuba. Polako sam mu stavio i kit, kad je legla nova uplata i sad vozi me gde treba. Ne bash brzo, ali u principu nigde i ne zurim. Inache Trigger je u poredjenju sa sprint cross, ili mojim motorcetom dosta bolja solucija (pogotovo shto se i dalje lozim na cvaje). Malo je nizi od mojega (mislim jedno 3 cm) i jachi je za jedno 70% i laksi za jedno 20kg. Ima 6 brzina i vodeno hladjenje. Kao i kinroad ili sprint cross poseduje restrikciju ogranicavanja maksimalne brzine, znachi moze on i vise od 55km/h. Dvotaktol sam mesha pa se ne smarah na pumpi. Trajno ga registrujesh i vozish na PSP, sto znachi ostatak para moze se investira u opremu Ovde moze da se vidi kako ide inache skala mu je do 80km/h (ne vidi se na snimku). Da je malo jeftiniji (jedno 4 glave) i kad bi neko teo da kupi dobro razradjeno motorce u "fabrickom stanju" od mene verovatno bi ovo bio moj izbor. Naravno tochkove i gume bi odma zamenio (nazad bi stavio 18'' a napred 21'') a verujem da se za njega moze naci i neki "trkachki" kit (mislim da ima isto od 80cc samo ne znam jel stiglo kod nas). Shteta bash sto je visoka cena, mada je ista situacija i u inostranstvu. Ovaj put nisu nashi krivi. Inache prvi put smo ga spazili na sajmu u bg-u, bash je shtrchao od svih ostalim SM/SE kineza po kvalitetu zavrshne obrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gredao sam i ja taj kinroad kros... koliko moze da izvuce sa kitom od 80cc jesi li dobio sta snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bolje nemoj da uzimas tog trigera motor jeste prelep i sve to al ne ide dobro (imao ga je jedan moj drug,pa zato znam) zato bolje uzmi nesto polovno za te pare npr. rs-a bolje ce te sluziti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg... polovno mi i nije opcija... da je 500-600e nesto pa i na muda da izvucem... ali sve sto bi ja to je 2000+... jedina opcija mi je kreda ili da igram loto... pa sta pre bude ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e jbg... polovno mi i nije opcija... da je 500-600e nesto pa i na muda da izvucem... ali sve sto bi ja to je 2000+... jedina opcija mi je kreda ili da igram loto... pa sta pre bude ;D hahaha pa ako oces motor na duze vreme onda bolje dizi kredu jer ovo nije prava stvar...a sto ne bi uzeo nesto preko 50 ccm??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lep motor, deluje kvalitetno, ali... Bolje je uzeti nesto od 250ccm, jes da treba da se registruje i polaze, ali si bar miran duze vreme, sigurno je pouzdaniji i dugovecniji, manje trosi (cvaje mogu lepu potrosnju da naguraju, posebno bez blokada), i mnoooogo bolje idu. A za visinu od 190cm, apollo je prava mera. Skupljaj lovu, ako nista drugo cekaj da se pojavi u oglasima neki "jedva polovan" za manje para, mada i nov svakako vredi toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...