dzonson 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, vreme kupovine novog motorina se bliži, ja sam obišao skoro sve radnje koje prodaju kacige i - ništa! želeo sam crnu full face, ali sada - bilo šta samo da radi! Nolan XXL - ništa Ove u markosu XXL - ništa Caberg XXL - ništa u rodiæu neke - ništa u grèkoj sam u rent-a-bike agenciji našao kacigu, što li je nisam otkupio gde još mogu da pogledam? za sada imam samo onu "varku za pandure" koja mi ne radi posao... p.s. nije lepo smejati se tudjoj nesreæi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 23, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi' date=' vreme kupovine novog motorina se bliži, ja sam obišao skoro sve radnje koje prodaju kacige i - ništa! želeo sam crnu full face, ali sada - bilo šta samo da radi! Nolan XXL - ništa Ove u markosu XXL - ništa Caberg XXL - ništa u rodiæu neke - ništa u grèkoj sam u rent-a-bike agenciji našao kacigu, što li je nisam otkupio gde još mogu da pogledam? za sada imam samo onu "varku za pandure" koja mi ne radi posao... p.s. nije lepo smejati se tudjoj nesreæi [/quote'] CentarS i Suomy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonson 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde je suomy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 23, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan gde je suomy? Pa u Centru S... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonson 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da sakrijem svoje neznanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 23, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da sakrijem svoje neznanje Samo èitaj ranije teme u ''Oprema'' i slièno i naæi-æeš. Da ne reklamiram ja, ulica je Triše Kacleroviæa-nešto... Jesi probao AGV GP-1 XL - poprilièno veliku èontaru spakuje u sebe npr. MOJU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonson 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako su agv kacige one koje se prodaju u francuskoj (ulici) onda ništa bio sam juèe tamo i ništa nisam mogao da spakujem. odnosno, bila je jedna dzet XL koja je delovala da bi mi bila ok u XXL varijanti, ali ne dobijaju tu velièinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ako su agv kacige one koje se prodaju u francuskoj (ulici) onda ništa bio sam juèe tamo i ništa nisam mogao da spakujem. odnosno' date=' bila je jedna dzet XL koja je delovala da bi mi bila ok u XXL varijanti, ali ne dobijaju tu velièinu...[/quote'] Da,da AGV su u Francuskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 571 Napisano Novembar 23, 2006 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj IXS ove kacige.. imas ih kod Grka i u Mirjevu... Adresu je MARSHAL ostavio na forumu (B.Z.S. Company Adresa: Mihaila Bulgakova 34dj 11160 Beograd-Mirijevo Tel.011/3423-407 mob:064/3000-108 Sajt: www.bszcompany.co.yu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 23, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma imaju linkovi pod temom oprema i to komplet linkovi , a probaj nolan n 102 ogromna je ja sam je nosioi uz to je flip face on off ima komunikator za nju da se uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonson 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam ovog tipa sto radi IXS, kaze da ima neke XXXL modele, pa idem da pogledam u subotu! Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 23, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam suomy L velièinu, prilièno veliku glavu i ok mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 23, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm, pa Uvex ti radi vrlo interesantne oblike unutra i mogu se nabiti na impresivno veliku glavunturu. Shark radi modele za drugove sa malo duguljastom glavicom tipa bundeva sakaska a ja imam æoškastu glavu i èekam kad æe se poèeti praviti tetrapak kacige. Trenutno sam u fazi zainteresovanosti za Takeshi helme iz razloga što imaju velike modele. :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes nigde u bg, pogledaj u louis katalogu www.louis.de , izmeri obim glave, nadji u tabeli i nadji nekog ko ce ti to dovesti i reseno. Mogu ti dati broj telefona od lika koji meni donosi, da ne reklamiram sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan imao sam mat crnu i sjajnu crnu NITRO integralnu.Kostale su 100 i 120eura.Ako nisi kupio evo ti telefon 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...