Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio NRG MC3

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 100 postova

pa piaggio kao piaggio je marka koja je medju skuterima vodeca,tako da naravno da je motor odlican znam posto je moj drug imao jedan iz ja msm 2000. ili 2001. isao je oko 90 plus sto extra izgleda tako da ako ga uzmes neces pogresiti sigurno,jedino ako je bio havarisan ili tako nesto pa kasnije skarabudzen...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 217 postova

Ja imam 2004 godiste sa ubrizgavanjem.Kupio sam ga pre 2 godine i tada je imao oko 4500km.Od kako sam ga kupio zezao je u malom gasu...Znaci hteo je da se "saplice i tako to...Pred kraj prosle sezone pocne bas dosta da zeza.Pred pocetak sezone ga rasturim i ustanovim da ga zeza bobina.Stavim mu ja lepo  cini mi se od golfa bobinu i prestane da zeza.Od kako ga imam sipam mu nesto za ciscenje ubrizgavanja.Sad na satu ima oko 9000km.To je jedini problem koji sam ja imao sa njim.Inace imam i Apriliu SR 50 96godiste vodeno hladjenje i mogu samo da kazem da je Aprilia mnoogo bolja od Piaggia.Znaci bolje ide,mnogo lepsi polozaj sedenja,bolje koci iako ima dobos odpozadi a NRG disk,i mnoogo bolje drzi put.Jedino sto NRG trosi oko 2litra,a SR 3.5 litra...Vozio sam i novije modele SR-a i svaki je lepsi za voznju od NRG-a..

• Svrati ponekad, 217 postova

pa i jedan i drugi imaju isti agregat tj piaggio...ja msm da onda sve zavisi verovatno od stanja motora...

Msm da ova moja Aprilia nema isti agregat kao Piaggio...Mozda novija ima ali ova msm da nema...Apriliu sam kupio sa 18500 a sada ima 29000...bez ijednog kvara.Nisam cak ni rolnice i kais menjao...A ulje sam sipao koje sam stigao...

• U prolazu, 82 postova

Aprilia SR 50 je u svojoj istoriji izmenjala sve postojece agregate za skutere a to su

1. Piaggio 2004<

2. Minareli 1994-2000

3. Morini 2000-2003

Nisam bas siguran za godine ali otprilike su se tako smenjivale

Morinijeva je najgora masina. Imao sam je na svom prvom skuteru Suzuki Katana AY 50. Isla je jako lose i kvarila se vrlo cesto, prosto ne znam sto je su eksperimentisali sa njom. Taj morini treba izbegavati

Minarelijeva masina je daleko bolja od Morinijeve, ali od kad je napravljena nije se menjala i dan danas skroz istu je ugradjuju u skutere kakva je bila od samog pocetka. Oduvek se klala sa Piaggio-ovom masinom, ali kada je piaggio izbacio Hiper 2 pro(2004,2005)  koji je dan danas jos aktuelan i najbolja masina za skutere, prosto je otisla mnogo ispred minarelija. Treba napomenuti da je piaggio kupio apriliju jos 2004,2005-e.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja