Kypck 188 Napisano Jun 9, 2009 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam od drugara uzeo skutercic, zakucao mu je motor na 18000km. Uradio sam generalnu, stavio sam kit na 80cc, popravio kurblu, zamenio akumulator, pre mene je zamenjen i ceo varijator i prednja guma (Pirelli za Vespu je stavljena), zamenio sam automat migavca i levu rucicu kocnice, ulje dva puta i svecicu. Proslog vikenda je zamenjena i sajla gasa. Od generalne je presao 1500km, a s obzirom da sam uzeo nov (koji je vec na servisu), ovaj hocu da prodam za 320e. Trajno je registrovan SO Vozdovac. Dajem i lanac uz nejga. Racun za generlnu sa delovima i rukama je izasao 33000 din (preko 400e prosle godine). Plastika je malo naprsla i boja je oguljena. Ono sto treba da se sredi na njemu (a ja necu da ulazem vise, jer me je izasao djavo i po): -zadnja guma -cajger ne radi (pinjon sajle i mozda plovak goriva) -desni retrovizor (ukrao mi je neko) -ocistiti karburator Izlgeda kao kolega sa foruma sto je prodavao, a gledacu da postavim fotke na sajt, ako ima zainteresovanih...cena je stvarno dobra za skutercic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Godište? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 10, 2009 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 2003., ali prosle sezone sam radio generalnu, tj. kit na 80cc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je super, pogotvo shto je odradjeno sve ovo.Ja sam imao srece pa sam ga prodao za dosta jaku cifru.Ali sam identichnih problema sa njim kao i ti i sve je isto zamenjeno srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 10, 2009 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ipak je tvoj bolje ocuvan...prodao bih ja ovog jos pocetkom sezone, ali sam cekao ortaka...i on na kraju odustade! Nego, kada sam ga uzimao, hteo sam da za manje para prodjem bolje (da nije samo 50cc, i da ne moram da placam za polaganje), ali je ipak ovaj motoric za jednog (a meni je potrebniji za dvoje...ukupne tezine 150+ kg). Tako da, platio sam drugaru 90e, platio sam servis 410e...zamenio ulje u varijatoru i motoru...rucicu kocnice, automat migavca....izasao me je 550e. Sad sam uzeo nov, ovaj mi ne treba i necu da ulazim nista u njega. Za neko minimalno ulaganje od 50e, dobija se sasvim korektan motor (nikad me nije ostavio), a s obzirom da sredjujem stan, potreban mi je svaki evro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima i stvarno bi ga uzeo! shto nisi stavio oglas pre 4 dana? plata legla shestog, i a sedmog vech 90% potroshena! zovem sutra par drugara, da vidim imali ko da uleti nekih eura...ili gazdu da pokusham da izlevatim neki kesh unapred... nadam se da ima, stvarno vecj 3 meseca gledam da uzmem neki skuter ili makar tomosa, treba mi za po gradu kucja-posao... no kako me lupa maler, dok ja skontam kesh - stvar se proda posalji mi tvoj broj...nadam se da cjemo da trgujemo... ako stignesh, molim te okachi ili fotke ovde ili mi ih baci na mail zlig0rtdb@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 17, 2009 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Nek je srecna voznja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...