SRLONSO 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li postoje neke blokade na ovom motoru? I ako postoje gdje se nalaze? Jer nece preko 110-115 km/h... A gledao sam neke snimke na youtube-u i ide 140-150... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nema blokada nego je motor sam po sebi malo slab i lenj. Inace pojacana verzija agregata sa Kymka Zinc, cak su mu dodali i uljni hladnjak, tako da je to neka granica za tu masinu, mozda maksimalno jos 10km/h, ali daleko od 140-150. Ti snimci su vjerovatno laznjaci, bilo je vec takvih slucajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Nema blokada nego je motor sam po sebi malo slab i lenj. Inace pojacana verzija agregata sa Kymka Zinc, cak su mu dodali i uljni hladnjak, tako da je to neka granica za tu masinu, mozda maksimalno jos 10km/h, ali daleko od 140-150. Ti snimci su vjerovatno laznjaci, bilo je vec takvih slucajeva Ne moraju da budu laznjaci samo nadje malo bolju nizbrdicu i izguraju oni i vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima kymco a jedan ''majstor'' tvrdi da ima blokadu na auspuhu pa rekoh da pitam ovdje... Uglavnom hvala na savjetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima kymco a jedan ''majstor'' tvrdi da ima blokadu na auspuhu pa rekoh da pitam ovdje... Uglavnom hvala na savjetima... Pa, ako se vec nadas da je blokada u auspuhu, skini ga skroz, pa vidi kako ce da ide. Trebalo bi za nijansu bolje pod uslovom da nema blokadu, ali time ces dobiti 5kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...