Ćili 674 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste nenormalni ?!?!? ;D ;D ;D.... a narocito Dimac i Nikola. Vodi se treba priblizavati samo u slucaju krajnje nuzde ;D ;D @deyan 76 Vreme Zl - Bg, 2 i po sata. Sasvim ok, s obzirom da je bilo u polusnu, posle one smrtonosne lepinje (a i Tamara i ja nismo bas lagani zajedno ). Znaci 2h i 15m je vrlo moguce ;D Moram ovako javno da pohvalim Nikolu i njegovu Teneru, uzbrdo od Uzica 140 -150 bez ikakvih kolebanja i problema....... Jedva sam ga pratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 9, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ljudi! jos jedan aplauz za saxija i neustrasivo osvajanje reke ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 9, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je samo sto nisam mogao da ostanem i u nedelju... > hebeni posao nije mogao da se izbegne!!!! Bilo je uzivanje voziti sa vama drugari! Jos jednom da se zahvalim ekipi na strpljenju i na debelim zivcima...trebalo me je i trpeti taj dan... ;D ;D @Ćili sledeci put vozimo ispod 2 sata....ponecemo jastucice za koske!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saxi nema ljutis al mislim da si malo pozurio sa takvim voznjama znajuci da si do pre par meseci vozio skuter. Nemas iskustva ama bas nikako i nemoj preterivati u neki poduhvatima. Verujem da si zazmurio kad si usao u potok i da nisi ni bio svestan gde ides. Cuvaj glavu extra si prosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo smeha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 9, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jun 9, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa tenerom je neunishtiv!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ala je preplivao,svaka mu cas'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 9, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odavno se ovako nisam smejao . Saxi Kralju reka i potoka , Grofu od tuzne vrbe ulepsao si mi dan . Auu bre Nikola sine pa ko te ucio samo gas gas gas ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Jun 9, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo slika, sa izleta Ova poslednja slika sa Minom slikana u Prilikama, u Ivanjici? Stvarno ste pederi sto se niste javili, imao sam strasnu reku za vas. Spremio bih i jedan quad sa cekrkom da vas vadi ako se zaglavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je bila fenemenalna, samo sto su decaci isli pogresnim redosledom.... Trebali su prvo da voze Off road, pa onako kaljavi da prolaze kroz reku da se opereu... =) Nadam se da ce biti jos ovakvih "zabelezenih" trenutaka u skorije vreme jer ovako nesto bi bilo greota propustiti... =P Drago mi je sto sam bio bar jedan deo toga... Pozdrav svima koji su bili dovoljno strpljivi da me sacekuju na svakoj krivini =) I posto su Marko i Dimac ispali dovoljno pametni da pokupe moje snimke i da ih brze-bolje postave kako bi oni ispali carevi koji su sve to zabelezili zelim da ih pozdravim....=) Ali nije ni Komsa bez keca u rukavu, pa s toga zellim da prilozim sledece fotografije u album nezaboravnih trenutaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kao jos neku sliku da ubacim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa tenerom je neunishtiv!!! ;D Medju nama, one gace za izlaz su u stvari Nikoline. E, a Nikola je to shvatio na pola prelazenja potoka, pa se uzasno iznervirao (uostalom, sta njegove gace rade kod Dakija?!) i navalio da mu objasni prednjim tockom kako se to pozajmljuju tudje gace bez pitanja.. Sva sreca pa Daki ima reflekse kao munja pa je zbrisao na vreme, i sva sreca da Nikola ima noge od 3 metra pa se odrzao na motoru iako je krenuo da ga popne na drvo. Na kraju se Daki izvinio zbog gaca, a Nikola zbog pokusaja ubistva i zajedno su odjahali u sumrak... jos malo slika, sa izleta Ova poslednja slika sa Minom slikana u Prilikama, u Ivanjici? Stvarno ste pederi sto se niste javili, imao sam strasnu reku za vas. Spremio bih i jedan quad sa cekrkom da vas vadi ako se zaglavite Jesu Prilike i palo mi je napamet da pozovemo tebe i Rusku, medjutim toliko smo kasnili da smo se tu zadrzali bukvalno 3 minuta i odjurili dalje ka Guci. Sledeci put dolazimo na duze i napadamo zajedno na Goliju!! Saxi nema ljutis al mislim da si malo pozurio sa takvim voznjama znajuci da si do pre par meseci vozio skuter. Nemas iskustva ama bas nikako i nemoj preterivati u neki poduhvatima. Verujem da si zazmurio kad si usao u potok i da nisi ni bio svestan gde ides. Cuvaj glavu extra si prosao!!! Saxi je za malo vise od 2 meseca od kako je pazario Stroma nabacio oko 7000km, koliko i ja sa Afrikom za isto vreme . Ovo nije dramaticno koliko izgleda , a ako ne probas nesto novo, nikad nesto novo neces ni nauciti ! P.S. Lepo vas molim da onu pricu oko gaca ne sirite okolo, posto im je obojci strasno neprijatno zbog tog incidenta.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jun 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad idu bez žena! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 9, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vas video na avalskom..vozili smo nekih 15km zajedno,pretpostavio sam da se sprema neka avantura :D svaka cast..pogotovu za prelazak reke :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..meni se jako svidelo ono "profi gnjurac endurac"...e jeste ludi;)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odavno se ovako nisam smejao . Saxi Kralju reka i potoka , Grofu od tuzne vrbe ulepsao si mi dan . Auu bre Nikola sine pa ko te ucio samo gas gas gas ;D ??? Severina! ;D ;D ;D ;D Koje je ono ludilo bilo, ja sam se uzentao, da se ne lazemo, i zabo gas, zaboravio na kvacilo! Srecni su ljudi s brzim refleksima ispred mene, inace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma teletom sam prezadovoljan i nema tih para za koje bih ga dao, jedino moram da smirim ovog magarca koji jase telo i tera ga u nemoguce ;D Istina je da se nije mnogo razmisljalo i da smo pamet osdtavili kod kuce, a srce od radosti i uzbudjenja naraslo i valjalo nam je za taj vikend sve probati i preziveti Kad sam prisao reci vidim svi se ukopali pa se pitam hocemo li da gledamo ili da je gazimo, pa resih devojciama preko reda da pokazem kako budAla pravi sranja i neplanirano se okupah, jebi ga znam da sledeci put ponesem masku i peraja, napunim bocne kofere i da stavim suvozacicu, da me opet ne napadne neka recna sirena, pa da moram da se grlim sa zbunjem i drvecem ;D a i ja sam kupio motor, a ne on mene, a kako zivot nema reprizu, hteo sam i ovaj trenutak da iskoristim do maximuma i imao sam srece da sam super prosao..... greska je moja sto sam pre ovoga jahao samo kroz mocvarne bare koje su dosta plice od ove reke, a bez iskustva i pameti ne treba na motor sedati..... al svi su generali pametni kad se bitka zavrsi, za mene je bitno da sam ovu preziveo i radost sa svima podelio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan :D odlicni ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blago onom ko rano poludi , ceo zivot mu prodje u veselju !!! ;D Saxy, dobro si rekao : "zivot nema reprizu " i stvarno ga treba iskoristiti do maximuma ! Ako nema ovakvih trenutaka -nemas o cemu da pricas, da se secas i da se smejes godinama kasnije Sve u svemu lepo ste se proveli , dobro nasmejali , i vas i sve nas , i sto je najvaznije sve se super zavrsilo SVAKA CAST !!! p.s. nego kad sledi nastavak puta na more :D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...