VladaSrbijaSP 0 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko 22 casa na putu Mladenovac - Palanka poginuo je Nenad zvani Nesa Pekar iz S.Palanke.Vozio je crvenu SuperTeneru.72 godiste je.U jednoj krivini je presao na levu stranu i direktno udario u Citroen Xsaru.Posle sudara je davao znake zivota ali hitnoj pomoci iz Palanke je trebalo 45 minuta da stigne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je se to desilo,i kako? Strasno svaki dan,ginemo ko zecevi!!! Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako sam ja cuo Nesa je isao iz pravca Mladenovca i na izlasku iz neke krivine kod skretanja za Ratare predje u levu traku i udari u auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 20, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi52 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saocesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Eto taman sam sve oko sebe ubedio da manje ginu ljudi na enduro motorima i u vangradskoj voznji... Laka ti crna zemlja neupoznati kolega... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...