djn125 5 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih motor na rate ako nekom odgovara... Ponuda je da motor isplacujem u 10 mesecnih jednakih rata(danasnja dobra desetomesecna plata u srbiji),ili odma 1000 evra pa na jos dve ili tri,ili zavisno koliko kosta motor,rate u razmaku od 3 ili 4 meseca Dolaze u obzir motori Honda CBR 600 f3 ili f2 ali da je u jako dobrom stanju,Suzuki Srad 600,Kawasaki zx6r 96'-99',Kawasaki KLE 500 oko 95'... Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja imam apriliju pegaso 650 1995 god ako te interesuje cena je 2000e 1000 odma a za ostalo dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neke slike od Aprilije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andras 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slika aprilije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A kada mislis da uzmes motor, po isplati ili odmah pa da isplacujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Komso , dobro si ga ti pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno odmah pa da ga isplacuje, kako bi drugacije? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Salite se , zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja svoj cenim 1300 za forumase, rado cu ti ga prodati za 1600 na rate. Od toga 1000 odmah, ostatak moze i u 12 rata po 50E. Gde ces jeftinije. A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti odlicna prilika http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32265.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi extra kada bi bilo ljudi koji daju na rate !I ja bi odmah zamenio mog Rebela za nesto vece!Mozda je to dobra fora za ljude koji dugo prodaju motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I kako cete da budete sigurni da ce vam se isplacivati rate (govorim uopsteno)........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 25, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I kako cete da budete sigurni da ce vam se isplacivati rate (govorim uopsteno)........ Paaaa...ako kaže:Plaćam na rate da mi umre majka....ne bi valda slagao ;D Oni stariji nek se zakunu: Tita mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 25, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi bilo lepo da se pokretac teme pojavi! Posto mu je zadnji log bio pre 9 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...