m.mitar 175 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje grane prvo sredio sa crvenim skocom(kao smirgla),pa sivi i neka pasta za poliranje ali iskreno ne znam koja i sijaju ko OO!Ali nisam znao za krec da produzava sjaj,jos jedna korisna informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 21, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan E,aj sad ispočetka, može li mi neko napisati šta mi sve treba (redolsed) da bi ispolirao felne i još nekie delove na ramu, marinijum je u pitanju? Naravno pozvaću kolegu da popije neko vopi i da naravno demonstrira poliranje.Više puta! I da biću mu dobar drug! Tražio sam ja po forumu ali nešto nisam skontao baš najbolje. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje alominijuma mozes uraditi i sa skoc brajt krpicom samo masinski ne rucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan A da li je moguce tako ispolirane delove sa visokim sjajem zastiti od patiniranja nekom bezbojnom farbom, lakom? Meni su na kolima, na felnama ispolirani samo rubovi... A sad posle zime, druga prica, moracu ponovo da ih nosim na poliranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan E da, još jednom hvala kolegama na savetima i komentarima! I niš' od piva, sam ću da ga popijem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...