fuego 6 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nije, jos je u mom vlasnistvu.. , bilo je par interesanata.. nekoliko zamena... ali na kraju nista... Jos malo dok je lepo vreme bice na prodaju, onda je garaziram, umotam u neko cebe i nek ceka.. .. Bio jedan sa foruma u N.S.-u, i ponudio mi kineza na cetiri tocka...ali cena mu je.... ??? Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam ako nekog uopste interesuje, pitao sam za registraciju.., znaci kompletna sa novom saobracajnom i tablicom izadje 14800din + tehnicki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo cu napisati i necu vise... Dosta mi je i motora i ove moje teme koju vecito trazim... PRVI KOJI PONUDI PRISTOJNU SUMU ZA MOTOR NEKA TO URADI NA P.P. I TERA MOTOR!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...