Cigo 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Nocas je pogino momak u Ljeljenci sa skuterom detalje nesrece neznam pa neka se neko od DUHOVA oglasi i objasni sa se i kako desilo momak je imo 18.godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ova informacija je tacna! Poginu je djecko Matija Casar iz Ljeljence. Vozio je skuter! Nije bio clan moto kluba! Negdje oko 3 sata iza ponoci tragedija se desila, djecko je upao u jarak pored puta i posledica pada preminuo! Kako sam ja saznao, on je bio sa ostalim momcima iz Ljeljence u satoru koji podigli iza kampa moto kluba i tu su planirali da provedu noc druzeci se! U jednom trenutku Matija je ustao i krenu sa skuterom da li do kuce ne znam, i na krivini posle crkve upao u jarak! Obdukcija ce biti uradjena sutra! D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce. Upravo sam se vratio iz Ljeljence. Sablaznut sam ponasanjem decaka koji su vozili skutere, to je ,ali bukvalno receno bila opasnost na putu gde se odrzavao skup. U toku defilea, nekoliko puta sam morao da stopujem motor zbog momaka koji su sa skuterima nekontrolisano uletali ispred i sekli me sto sa desne sto sa leve strane, toliko sam se iznervirao da mi je doslo da stanem pored puta i sacekam da prodju. Apelujem na upravu kluba i starije vozace iz MC DUHOVI, da ih urazume, edukuju i usmere da voznja motocikla nije divljanje po drumu. Ne zelim da se moja konstatacija zlonamerno protumaci, vec kao jedan najdobronamerniji gest, jer mi je zaista od srca zao momka koji je nastradao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce. Upravo sam se vratio iz Ljeljence. Sablaznut sam ponasanjem decaka koji su vozili skutere, to je ,ali bukvalno receno bila opasnost na putu gde se odrzavao skup. U toku defilea, nekoliko puta sam morao da stopujem motor zbog momaka koji su sa skuterima nekontrolisano uletali ispred i sekli me sto sa desne sto sa leve strane, toliko sam se iznervirao da mi je doslo da stanem pored puta i sacekam da prodju. Apelujem na upravu kluba i starije vozace iz MC DUHOVI, da ih urazume, edukuju i usmere da voznja motocikla nije divljanje po drumu. Ne zelim da se moja konstatacija zlonamerno protumaci, vec kao jedan najdobronamerniji gest, jer mi je zaista od srca zao momka koji je nastradao. Na sve moguce nacine pokusavali smo da upozoravamo tu djecu! U toku najave defilea lijepo smo zamolili kako da se ponasaju ali ocigledno to nije dospjelo do nih! To nije samo problem u Ljeljenci to je problem na svim skupovima! Djeca koja voze skutere misle da voze velike motore i tako se ponasaju! Ne znaju kako treba da se ponasaju i kada im nesto kazes oteraju te u tri lepe... sto se meni licno desilo! Nazalost Matije vise nema i to je velika bol za njegovu porodicu, ljeljencu i sve ljude koji su ga poznavali!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Drakiem ti skuteristi su svuda problem na svakom skupu ista prica voze kao da imaju stotinu zivota a nemaju iskustva mnogi od njih nemaju nikakvu vozacku a o poznavanju i postovanju saobracajnih propisa da i ne govorim voze sa po seoskim putevima a policija to tolerise i tako malo malo pa neko nastrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrika Twin 650 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maradik-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine na skupu u Novom Sadu moja dva druga su pala za GPZ-a bas zbog klinca koji je uleteo ispred njih,ovi na kawi prokliznuli i posteno se ugruvali!A klinac se nije ni okrenu da pogleda sta je sa njima!Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijatelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I moje iskrno saučešće. I ja sam bio na moto skupu i mogao sam da primijetim da je bilo puno omladine sa skuterima, a uz to mislim da su i previše pili alkohola da bi uopšte bili sposobni za vožnju motora. Nažalost većita to kasno sazna... Još jednom moje iskreno saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće porodici i prijateljima. Bio sam u Ljeljenči i upravo o tome sam komentarisao sa drugarima dok smo šetali onim asvaltnim putem. Prvo onaj plavi momak sa GSX-R om, čini mi se, koji je palio gumu po asvaltu ali i klinci sa manjim motorima i skuterima. Primijetili smo čak i da vozači auta pred ulazom u kamp malo uspore, isturiraju, pa onda jako po gasu. Mislim da ovakvi skupovi,glasna muzika, buka, gomila motora i šta sve još dižu nivo adrenalina u ljudima u blizini. Isto je kad se vraćate sa auto ili moto trka, ljudi voze 50% agresivnije nego što je normalno. Ne upućujem kritike nikome samo iznosim svoje mišljenje i ne vidim način da se to korektno riješi ili suzbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 10, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je svega sto se desilo a takodje mi je zao sto se prica o moto skupu zavrsila ovde a ne u temi gdje zapoceta informacija o skupu! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35559.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEXT-CAFE 0 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: BASEL-SVAJCARSKA Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi52 0 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici poginulog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...