hellena 60 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Niste bili vredni Morate da se popravite, vidite da kačim na vreme No. 1 No. 2 No. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Komentari i opravdanja, da čujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Jun 7, 2009 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ucestvovao u poslednjih nekoliko takmicenja tj. od trenutka kad sam postao profi. Nije ovo vise za mene, sad imam neke nove izazove Salu na stranu, ja nikako nesto da se uklopim sa vremenom. Cak ne zaboravim i iz arhive nesto da iskopam. Valjda cu se popraviti drugi put, ako se ovo nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan otvoren put ka moru - dovoljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ladno nisam stigao da posaljem fotku al sledecu saljem. Glasao za 2, jer je zanimljiva za oko, ima super prijatan DOF i ocigledno da je leto osim ako nije ruska plaza ;D Salim se , sve 3 su super, ali mi ova nekako najvise prirasla srcu;) 1va je odlicna ali samo malo mutnjikava, a 3 isto super samo za razglednicu, jer moze biti i prolece;) Svaka cast svoj 3ci;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 629 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan glasao za trecu jer me vozi na dalko prizeljkivanu plazu, a sve kroz predele maste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne poslah, jer neimadoh sta (kao ni vremena da napravim neku fotku) :-[ Numero due po meni najinteresantnija i idejno i tehnicki, sto ne znaci da su ostale lose, cak naprotiv... Bravo ucesnici!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 3. Svidja mi se ideja na 2. ali ono sto je u fokusu nije preterano cisto(ima suma). Na 3. je i dobra ideja i kvalitetno slikana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam ucestvovao iz razloga sto nemam foto aparat. ali redovno glasam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedno opravdanje vam nije valjano Vi ste mi zaspali dok mene nije bilo. Imam u četvrtak odbranu maturskog, a kad to završim baciću se na postrojavanje vas lenjih. Neću više da čupam glasanje da ne propadne nego ću da vas nateram da se potrudite malo. Ko pobedi sledeću častim ga kafom na ušću, a i ostali mogu da se priključe Možemo da organizujemo mali foto sešn ;D A razmišljam možda i neku radionicu. Imam nameru da idem na Veliko Ratno ostrvo ovog leta da uslikam one divne male, šarene žabe što ih ima na sve strane, a i ostalo što mi se nađe na putu (ako me ne pojede!), pa ko hoće da pešači, može samnom. Samo moram da nabavim fotoaparat, pošto ga prijatelji moji N E M A M. Ali zato imam dobru volju! Budite se pospali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo moram da nabavim fotoaparat, pošto ga prijatelji moji N E M A M. čeka te na starom mestu, samo je malo porastao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 2. Nije lepo glasati za sebe, a i lepsa je od moje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jun 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve tri fotografije su super ali sam se ipak odlucio za 3. po redu. Nekako mi najvise prija u ovom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3.ka zato sto me izpunjava radoscu... i more i voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 11, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ima li lepseg prizora? krivine, dobar asfalt, more, stene ... ma idi begaj .. glasao sam za 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Moja je treća fotka, bilo vas je lako kupiti:) Ustvari sam htela da fotkam noge u lavoru, ali su me ispiti omeli, pa sam okačila prvu fotku koja je imala neke veze jer nisam mogla da okačim dve fotografije, ne bi imalo smisla. Valjda prepoznajete Jadransku magistralu i divni hrvatski asfalt, slikano ove godine na putu za Umag preko Grčke:D NOVA TEMA ZA VAS JE "VRUĆINA". To nam je neizbežno u narednom periodu. MOLIM VAS AKTIVIRAJTE SEEE! Bez pet fotografija neću da pravim takmičenje. Ajmo sad zapnite malo, ovu temu ne možete da promašite, svuda je oko vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...