fibra 345 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu sa zadovoljstvom ponekad prelistam kao slikovnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 16, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan i tomos senior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A kako se onda npr. razbusuje na specijalu ako je kombinacija alu/nikasil? Mora cela hilzna da se menja ili... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I jelima malo utisaka sada, kako je sve ispalo? Posebno me zanima farbanje glave i cilindara. Jel postojana boja, kako se ponasha ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ispalo, teram ja to svaki dan. Sto se farbe tice, ni da mrdne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da, utrosio sam sate na pretragu interneta dok sam nasao sprej sa kojim su ljudi imali dobra iskustva. Imas sliku konzerve spreja na drugoj strani teme, u pitanju je Dupli-color supertherm (pise do 800C) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan E too. Mislim da cu i ja da ga probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pazi samo na jednu stvar : ja sam peskirao povrsine i sprejao na vruce. Mislim da bi rezultati bili mnogo gori da nisam adekvatno pripremio povrsinu. Inace za sprej stvarno samo reci hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde da nabavim levu rucku na upravljacu koja drzi retrovizor i rucicu za kvacilo (neznam tacan naziv,ali mislim da shvatate ) za XT600e iz 1992.g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde da nabavim levu rucku na upravljacu koja drzi retrovizor i rucicu za kvacilo (neznam tacan naziv,ali mislim da shvatate ) za XT600e iz 1992.g. Probaj prvo 064 1522492 Elvis Zajecar, a ako nema cimni me na PP pa cemo videti dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...