Jump to content

Moto Zajednica

suzuki gsx-r, asvalt i bmw serije 5 u budvi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Ma daj, niti je ćorav niti glup. Jednostavno ga zabole, on vozi petIIcu a verovatno ima rođake/kumove/šta god-neku vezu sigurno pa neće ni kaznu da plati... Ima takve i slične vožnje i ovde u izobilju pa nikom ništa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ma daj, niti je ćorav niti glup. Jednostavno ga zabole, on vozi petIIcu a verovatno ima rođake/kumove/šta god-neku vezu sigurno pa neće ni kaznu da plati... Ima takve i slične vožnje i ovde u izobilju pa nikom ništa

Znam ja to, al moras priznati da bi drugi put dobro gledao gde i kako vozi kad bi ga sudija poslao na te neke preglede.

To ti je onaj sistem kao kad izgubis dokumenta. Sama dokumenta ne kostaju puno, al ona zaebancija da ih opet izvadis ( pisanje izjava, cekanje u redovima i ostalo ) - e to kosta i vremena i zivaca .

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Vožnja u suprotnom smeru je čist umišljaj, oduzimanje prednosti još čistiji. Problem sa GSX-R-om na točku je uočljivost, jer ljudsko oko teško odreaguje na poprečni presek rala, koji je minimalan i nema farove na sebi. Još kad si ''brz'' i voziš benbaru u Budvi, pa ne ''stigneš'' da vidiš ni znak za smer saobraćaja...A i jači si, brate ;)

Suzana je išla dovoljno sporo da je se uoči ako se ima volje, želje, strpljenja, saob. kulture itd, da ne nabrajam ostale nepostojeće parametre u vlasnika BMW-a. Sve se to da korigovati sa ''ladjenjem'' vozačke na XYZ meseci(što je dole misaona imenica SF žanra), pošto finansijski ostatak kazne ni ne zagolica vlasnika BMW-a od 40K+ evra.

Pošto smo sve ovo više puta apsolvirali, možemo samo da se zahvalimo režiseru što je ''kolezu'' na Suzani, ovaj put, sačuvao veće nesreće i da se nadamo da je izvukao bilo kakvu pouku!

Guest farbach

Kada bi ugasio muziku mozda bi ga cuo, a kada bi skinuo tamne cvike mozda bi ga i video. Kada ne bi bio tenkre ne bi isao jednosmernom u kontra smeru. Motorista je i ovako popio linc, a mogu misliti sta bi bilo da je on iskocio iz jednosmerne. Udarac je bio ispod 50 na sat, ne razumem se u mrznju prema plasticnim motorima ali ih popravljam i znam kada sta pukne. Pozdrav bezgresni samosvesni postovaoci stare i nove verzije ZOBS-a. Pandur zamaskiran na forumu dobija platu za to sto soli pamet, a ne znam zasto ovi ostali to rade for free. Cak i u ovako ociglednoj situaciji kriv je motorista. Oduzimanje prednosti je POKUSAJ UBISTVA, a ne saobracajni prekrsaj. Po novom zakonu to je minorni prekrsaj u klasi pogresnog parkiranja.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Kada bi ugasio muziku mozda bi ga cuo, a kada bi skinuo tamne cvike mozda bi ga i video. Kada ne bi bio tenkre ne bi isao jednosmernom u kontra smeru. Motorista je i ovako popio linc, a mogu misliti sta bi bilo da je on iskocio iz jednosmerne. Udarac je bio ispod 50 na sat, ne razumem se u mrznju prema plasticnim motorima ali ih popravljam i znam kada sta pukne. Pozdrav bezgresni samosvesni postovaoci stare i nove verzije ZOBS-a. Pandur zamaskiran na forumu dobija platu za to sto soli pamet, a ne znam zasto ovi ostali to rade for free. Cak i u ovako ociglednoj situaciji kriv je motorista. Oduzimanje prednosti je POKUSAJ UBISTVA, a ne saobracajni prekrsaj. Po novom zakonu to je minorni prekrsaj u klasi pogresnog parkiranja.

Nemojmo preterivati pokusaj ubistva. To je tesko delo protiv bezbednosti u saobracaju. JA SAM LEPO REKAO! Shta da je na zadnjem tochku pokupio DETE NECHIJE? Ili neku babu? Kriva su OBA vozacha, vozach BMW-a malo vishe ovaj malo manje. Ne mrzim plastikanere(motore) ali ih ne podnosim vecinu bash zbog ovakvih pehova. Ako hoce da vozi na jedan tochak nek kupi monocikl pa nek tera do mile volje. NE KAZEM, da ja slepo poshtujem pravila (prekrshicu ih bar 10 puta sad na putu za Lazarevac) ali ja ih prekrshim tako da nikoga ne ugrozavam 100%. Eventualno nekad sebe. I DA ZNAM I DA MOGU ne bih dizao na zadnjaka u naseljenom mestu! Uostalom Dexter me je upoznao i zna da vozim ko baba delom zato shto ne znam bolje delom zato shto ne zelim.

Farbach vidimo se u Lazarevcu ako hocesh da prichamo nije u redu da se ovako prepucavamo preko foruma nije ni namenjen za to a i nije lepo. Ispada ko da se svadjamo ;) Jeste tachno da mi u vecini sluchajeva ginemo zbog oduzimanja prednosti ili nas neko iseche u traci, ali uvek je tu faktor nashe prebrze(divljachke) voznje ili nenoshenje opreme itd itd. Samo bezbedno ljudi! Kolko nas da zavrshi ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=12.0

pa da nam dodje iz dupeta u glavu! Puno srece na putu i bezbednih kilometara zevi vam bigbad86 koji sada pali za Lazarevac! Cao drushtvo!

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Ne mogu da verujem da ce pojedinci motoristu da okrive. WTF, pa ovo je moto forum i kolegi je ODUZETA PREDNOST, tako da je krivac vise nego ocigledan!

Za one koji ne znaju, udes se desio u Budvi kod autobuske stanice i tu je skoro nemoguce da neko vozi puno brzo, pogotovo ako se krece u pravcu kao i nas kolega, jer su raskrsnica i MUP samo 100-200 metara pre mesta nesrece. Cisto sumljam da je kolega divljao, jer nije imao prostora za tako nesto, a i po samoj ostecenosti BMW-a se vidi da udarac nije bio pri velikoj brzini. Po mojoj slobodnoj proceni max oko 40-50km/h!

• Drug član, 1900 postova

Ali `pokusaj ubistva` ha ha ha, pa vidim da su ovde mnogi strucnjaci krivicnog prava  ;D

Realno, motor ga je samo pipnuo, vidi se lepo malo ostecen branik, boze moj svi su zivi i zdravi, ne znam sto se dize tolika halabuka, mnogi prave prekrsaje i za to treba da odgovaraju, ali ipak Crna gora je to, a meni se ipak cini da ovaj iz beemvea ima nekog kuma koji to moze da sredi, ali opet to ipak zavisi da li je njegov kum `jaci` od kuma(ili tatka) motoriste

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Ali `pokusaj ubistva` ha ha ha, pa vidim da su ovde mnogi strucnjaci krivicnog prava  ;D

Realno, motor ga je samo pipnuo, vidi se lepo malo ostecen branik, boze moj svi su zivi i zdravi, ne znam sto se dize tolika halabuka, mnogi prave prekrsaje i za to treba da odgovaraju, ali ipak Crna gora je to, a meni se ipak cini da ovaj iz beemvea ima nekog kuma koji to moze da sredi, ali opet to ipak zavisi da li je njegov kum `jaci` od kuma(ili tatka) motoriste

vecita dilema kod nas "ciji je veci" :D :D :D

ne svidja mi se misljenje kolega sa foruma da je motorista kriv, ovde nije, a ako nastavi da vozi na ovaj nacin samo je pitanje vremena kad ce biti.

tada ga dajte na vesala, ovaj put bez obzira sto je tockirao, krivica je na strani bmw-a.

znam da vozaci kruzera tesko razumeju vozace R-ova ali ne razumem ni ja njih. ;D

• Drug član, 1372 postova

Zar ne mislis da si sad izvredjao i kojege keje zive u CG?! Takve price tipa "Crna Gora je to pa nece odgovarati" ne znam kako vam padaju na pamet!

Ajde da se ne lazemo i budemo prikriveno fini, ja uvek kazem sta mislim a bogami ovo odgovara situaciji, realno ni u Srbiji nije 5puta bolje ali znam iz bar 10-15 situacija kako su se resavali poslovi ::)

• Drug član, 1372 postova

Ajde da se ne lazemo i budemo prikriveno fini, ja uvek kazem sta mislim a bogami ovo odgovara situaciji, realno ni u Srbiji nije 5puta bolje ali znam iz bar 10-15 situacija kako su se resavali poslovi ::)

Ponekad svoje misljenje ipak treba ostaviti za sebe jer upravo takvi postovi vode do toga da se zapocnju svadje kojih je na ovom forumu poslednjih nedelja bilo dosta...

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

ili nekome smeta sto nije Srbija i nikada nece biti ...

ajde sada malo cinjenica jer sam bio tamo i pricao sa ljudima. Ko poznaje Budvu bice mu lakse da shvati.

Motociklista je digao na zadnji suzuki odmah poslije autobuske stanice na raskrsnici za auto-moto, vjerovatno s' namjerom da se zaustavi na sledecoj raskrsnici sa semaforima (mislim da se i ta raskrsnica vidi na nekim fotkama).

bmw izlazi iz sporedne jednosmerne ulice (kontra smer) na sta se motociklista uspanicio i desilo se to sto se desilo.

da li je vozac bmw kriv? pa da nije bilo bmw-a najvjerovatnije se pad ne bi ni desio.

da motociklista nije bio na zadnjem tocku mozda bi mogao da odreaguje, a mozda i ne bi, mozda bi drugcaiji ugao udara bio ... a mozda bi imao mnogo vise prostora da reaguje na glupost vozaca bmw-a ...

direkno i indirekno je kriv vozac bmw-a, no, sta je nas kolega arudio na prevenciji ovakvih stvari zapravo je samo njegova glupost.

Guest farbach

ako vozim u koloni i manijak koji ide u susret saceka da prodje poslednja velika silueta i onda gledajuci u mene namota da skrene u sporednu ulicu to je pokusaj ubistva. Meni se to desilo i pukim slucajem sam ostao bez vecih povreda. To sto je on mator, ima brige i ne znam sta vec ga ne opravdava, jer da je isao autobus sacekao bi. Ovako, bicikliste, motoriste i pesake ne tretirao kao opasnost.

Ja samo kazem da ni mi nismo neke cvecke, ali to dole je ipak prevrsilo izvan okvira prava, ili apsolutnog nepoznavanja/neprimenjivanja istog

Elem udaljismo se mnogo od teme, ako je samo slomnjen motor skola koju je bajker morao da plati, prosao je relativno jeftino, a za vozaca auta se ne brinem, on ce da nastavi po starom gotovo sigurno

• Never drive faster than your angel can fly, 109 postova
  • Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr

Ja sam mogao da poginem prošle subote,kada sam vozijo motor van naselja nekom normalnom brzinom-100 km/h.Odjednom iz suprotnog

pravca nailazi motor na zadnjem točku-i ide pravo na mene.On normalno ne može u desno,pošto mu je prednji točak u vazduhu.U poslednjem

trenutku spušta motocikl i tada isti "zaplesa".Za dlaku izbegoh direktan sudar dva motocikla.

A pre 10-ak dana ovde je jedan motociklista izgubijo život u centru grada,kada ga je sa ravne ulice odnelo u desno u ogradu,zato što je vozijo

po zadnjem točku.

Točkarenje je dakle vrlo opasno u saobraćaju.Onaj ko hoće da točkari neka ide tamo gde nema nikoga.

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

izgleda da ,,automobilisti'' vole naranđaste suzukije

„Letio” petnaest metara

KOTORANIN IGOR GRACAN (26) LAKŠE POVRIJEĐEN U UDESU U CENTRU PODGORICE

Podgorica - Kotoranin Igor Gracan (26) prošao je sa lakšim povredama u udesu koji se juče oko 15.20 časova dogodio na raskrsnici Bulevara Stanka Dragojevića, kod zgrade Hitne pomoći u Podgorici.

Gracan, koji je vozio motor “suzuki”, kretao se od pravca Gimnazije “Slobodan Škerović” ka centru grada, kada je na raskrsnici došlo do sudara sa vozačem “punta” (PG-GA - 005).

U policiji je “Vijestima” rečeno da je vozač “punta” namjeravao da iz suprotne trake bulevara polukružno uđe na parking, gdje se sada nalazi biblioteka “Radosav Ljumović”.

“Prilikom polukružnog skretanja, djevojka je prednjim dijelom automobila udarila u Gracanov motocikl”, rečeno je u policiji.

Od siline udara Kotoranin je odletio sa motora, udario u metalnu ogradu, a potom se odbio i pao petnaestak metara dalje na pločnik trotoara kod autobuskog stajališta.

“Spasila ga je kaciga i kožno zaštitno odijelo koje je imao na sebi. Ima ogrebotine na nogama i rukama, ali je dobro prošao kako je moglo biti”, ispričali su za vrijeme policijskog uviđaja Gracanovi prijatelji. On je bio nekoliko sati na pregledima u Kliničkom centru.

1244273202.jpg

izvor: http://www.vijesti.me

Da, ovu ogradu je na fotografiji je motociklista slomio svojim tjelom  :o

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Vraćam se po ko-zna- koji put na priču da su vozači potpuno poludeli. Svakog dana gledam gomilu ludaka koji voze u suprotnom smeru. Najluđe od svega je što više nema tipiziranog profila koji to radi. Nekad su to bile "baje", a sada su i "matorci", žene, na izgled normalni ljudi i najluđe od svega je što ako im bilo šta kažeš u vezi toga (ili pokažeš), ponašaju se kao da si ti u prekršaju ???  ili pokazuju kojekakve simbole rukama  ;) ;D. Dođe mi da stanem ispred kuće, uzmem kameru i snimam. A onda sa tim snimcima da odem u upravu saobraćajne policije i da ih pitam šta će da učine povodom toga. Više ne znam kad uđem u raskrsnicu gde da gledam, jer na svakoj može da naiđe nekakav ludak koji vozi u suprotnom smeru i da kaže:" NISAM TE VIDEO!" >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja