Jump to content

Moto Zajednica

Kragujevac 03.06.2009

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Juce oko 17h dogodila se stravicna nesreca u Kragujevackom naselju Koricani.Moj dobar drugar Dimitrije Obradovic(1989 godiste) sa svojim motociklom Hondom CBR 900 RR udario je u auto Renault Megan koji je nepropisno skretao i koji ga je u potpunosti presekao.

Epilog-7 otvorenih preloma na nogama(butna kost),6 teskih operacija koje su se vodile celu noc,teski prelomi na svakom delu tela.Malopre su mu operisali glavu zbog edema.Izgubio je velike kolicine krvi,ali je i primio dosta.

Za njegove drugare,ovo je teska situacija i molimo Boga da sve prodje kako treba.Nonstop sam na relaciji KC Kragujevac-kuca i morao sam ovo da podelim sa vama.

DIMI DRUZE UZ TEBE SMO!IZDRZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Hajde Srdjane posteno napishi koliko je vozio brzo. Jer se tim putem u Koricanima vozi i po 200 pogotovu sa tim motorima. 9 Tu su i mene kaznili kad sam prekorachio 31 km na cas a izgledalo mi je kao da sam se vukao. Znam Dimija iz vidjanja jos kao klinca (lude glave), komsija sam mu. Znam i da je pre nego shto je napunio 18 vozio onog KMX-a dosta brzo po gradu, nekad bez kacige. Sha li je tek radio sa CBR-om ne znam nisam ni znao da ga je uzeo. Zelim mu sve najbolje i da se oporavi brzo! Hajde malo da prichamo o nesreci. Verovatno ga je isekao neko tamo kod kafane Dedinje tu svi rade polukruzno kod one sale za svadbe i ispracaje a dupla puna linija je tu! Da ne bude da je samo i uvek samo vozach automobila kriv... :(

• U prolazu, 9 postova

Malo mi je teze da pisem,jer nonstop dobijam oprecne situacije o njegovom stanju.Opet ga operisu i MOLIM SE BOGU DA SVE PRODJE KAKO TREBA!

Hvala vam svima na podrsci!

Iskreno vozio je brzo,imao je kacigu(koja se raspala u 300 delova),gorotex jaknu,patike,...!Da ne prejudiciram isao je preko 150  kmh,i svirao je Meganu,ali ovaj ga nije video i isekao ga.Bilo je blizu kafane Dedinje.

Dimi je strasan vozac,imao sam prilike da osetim tu neverovatnu harizmu i talenat.Njegove masine su bile KMX,Buell 1200 ccm,Yamaha FZR 1000 Genesis,Honda CBR 900 RR koju je skorije uzeo,i samo sto je ofarbao u HRC boje,ovo se desilo.

Toliko potencijala,talenta,smelosti nisam video jos kod nijednog mladog vozaca.I planirao je da uzme Kawasaki ZX-6R 636 2006 za Motohepening trke.

Pitajte me sta bilo.Vrlo sam uzrujan i cekam nove rezultate.U pitanju je operacija glave!

DRZIMO MU SVI PALCEVE I MOLIMO SE ZA NJEGA!!!!!!!!

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Iskreno vozio je brzo,imao je kacigu(koja se raspala u 300 delova),gorotex jaknu,patike,...!Da ne prejudiciram isao je preko 150  kmh,i svirao je Meganu,ali ovaj ga nije video i isekao ga.Bilo je blizu kafane Dedinje.

Tu je ogranichenje 60. Znao sam da je kod kafane Dedinje tu stalno rade polukruzno na  duplu punu liniju... :'(

Zaboravio sam da napomenem da je Dimi mnogo dobar vozach nevezano za godine. Nadam se da ce se izvuci bez trajnih posledica i da ce izvuci pouku iz ovoga!

Drz se Dimi! ;)

• U prolazu, 9 postova

Sad se vracam iz bolnice,gde sam pricao sa Dimijevim ocem i majkom,koja je ucestvovala u operacijama svog sina(glavna medicinska sestra).

Stanje mu je stabilizovano,ali izgubio je dosta krvi.Svi se nadaju uspesnim tokom njegovog oporavka.Pojava krvi na mozgu su posledica jakih lekova koje uzima za srastanje kostiju i koje rasrsuju krv.Doveli su i neurohirurga iz Beograda,tako da svi cekamo pozitivne rezultate.

Jos jednom hvala svima na podrsci Dimijevom oporavku!!!

• Svrati ponekad, 489 postova

Proshao sam kolima nekih 15-ak min posle udesa.

Kako je ono izgledalo, mislio sam da je kolega ostao tu gde je i udario, hvala bogu da sam pogreshio.

Sreccno sa oporavkom.

• U prolazu, 9 postova

Dimi je imao 3 operacije glave i jos je u stanju soka.Doktori su pokusali da ga bude pre 2 dana,ali su odustali.Za nekih 2-3 dana pokusace opet,pa cu imati vise informacija.Ovako nam samo ostaje da se i dalje molimo za njegov oporavak!

• Drug član, 2037 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Kakva lepa vest  :) . Zelim ti potpuni oporavak i pamet u glavu. Mlad si momak ali nadam se da si izvukao neke pouku na zalost iz licnog iskustva.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja