tornado2405 4 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu Probiker veličina XXL (moje dimenzije (110kg, visina 183cm). Jakna je u vrlo dobrom stanju, vrlo malo nošena. Cena 30€. Za ozbiljnog kupca jakno donosim na MS Inđija. 20.6.2009. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan jel te zanima zamena za neki mob tel,ili nesto slicno? ili samo kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam zainteresovan za jaknu, daj mi broj mobilnog ili me ti nazovi na 063 689 789. Mogu ti slobodno reci da bi 100% kupio ovu jaknu ako kazes da je XXL i da je u okej stanju, dakle NEMOJ JE VISE PRODAVATI, KUPLJENA JE ! Nadam se da mi pase, ja imam 115kg, i visok 186cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...