Jump to content

Moto Zajednica

BAKSUZ...

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Da neverujete sta mi se danas desilo.Krenem ja na polaganje za A do poligona kod PIONIRA.Nadjem se sa instruktorom u 7 i 30 da provezbam osmicu jer polaganje pocinje u 9.Radim ja mucen osmicu sa mojim yzf 750 i u jednom trenutku kaze instruktor da siroko hvatam krugove i da mu dam motor da mi on pokazekako sem to radi.Ja mu dadoh motor on napravi jednu osmicu napravi drugu i kada je krenuo da sidje sa motora nije dobro povukao nogaru i motor pade preko njegove noge na zemlju. Od stete: naprsla plastika na tri mesta,izgrebano na vise mesta(srednja i donja nalepnica i retrovizor)sve na levoj strani motora.A da polozio sam za A ali bez neke radosti zbog stete na motoru.Instruktor rece da ce mi platiti sve pa ako znate nekoga da mi to uradi u Beogradu POMAZITE. :o

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

E da su te nase auto skole iole normalne polagao bi na motoru u vlasnistvu auto skole pa bi te manje srce bolelo nego ovako... Skroz te razumem.

Sigurno ce ti se neko javiti sa informacijom. Znam da Brrka pravi i sredjuje plastike, ali on je iz Mladenovca.

• Svrati ponekad, 299 postova

u sapcu sve auto skole imaju svoje motore....zasto je to u svakom gradu razlicito voleo bih da znam..eto kakva je nasa drzava i zakoni...u jednom gradu mozes da polazes ovako,u drugom moras na drugi nacina...u jednom mozes da registurje motor u drugom ne mozes isti taj...ludaci

ako ti sabac nije daleko da sve to sredis....javi se

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

u sapcu sve auto skole imaju svoje motore....zasto je to u svakom gradu razlicito voleo bih da znam..eto kakva je nasa drzava i zakoni...u jednom gradu mozes da polazes ovako,u drugom moras na drugi nacina...u jednom mozes da registurje motor u drugom ne mozes isti taj...ludaci

ako ti sabac nije daleko da sve to sredis....javi se

Pa sta reci kad u Pancevu i Novoj Pazovi polazu voznju na Liberty-u,a u Beogradu ni L tablicu nece da daju na skuter! Luda drzava,ludi ljudi! Sta reci!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja