mijajlo 23 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: novi beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da neverujete sta mi se danas desilo.Krenem ja na polaganje za A do poligona kod PIONIRA.Nadjem se sa instruktorom u 7 i 30 da provezbam osmicu jer polaganje pocinje u 9.Radim ja mucen osmicu sa mojim yzf 750 i u jednom trenutku kaze instruktor da siroko hvatam krugove i da mu dam motor da mi on pokazekako sem to radi.Ja mu dadoh motor on napravi jednu osmicu napravi drugu i kada je krenuo da sidje sa motora nije dobro povukao nogaru i motor pade preko njegove noge na zemlju. Od stete: naprsla plastika na tri mesta,izgrebano na vise mesta(srednja i donja nalepnica i retrovizor)sve na levoj strani motora.A da polozio sam za A ali bez neke radosti zbog stete na motoru.Instruktor rece da ce mi platiti sve pa ako znate nekoga da mi to uradi u Beogradu POMAZITE. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E da su te nase auto skole iole normalne polagao bi na motoru u vlasnistvu auto skole pa bi te manje srce bolelo nego ovako... Skroz te razumem. Sigurno ce ti se neko javiti sa informacijom. Znam da Brrka pravi i sredjuje plastike, ali on je iz Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na polozenoj A kategoriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Motor se nikom ne daje.. Pogotovo ne nepoznatom instruktoru. Čestitam ti na položenom ispitu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan E bedak,cestitam na polozenoj kategoriji i evo linka za majstora mozda ti pomogne: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34218.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan u sapcu sve auto skole imaju svoje motore....zasto je to u svakom gradu razlicito voleo bih da znam..eto kakva je nasa drzava i zakoni...u jednom gradu mozes da polazes ovako,u drugom moras na drugi nacina...u jednom mozes da registurje motor u drugom ne mozes isti taj...ludaci ako ti sabac nije daleko da sve to sredis....javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan u sapcu sve auto skole imaju svoje motore....zasto je to u svakom gradu razlicito voleo bih da znam..eto kakva je nasa drzava i zakoni...u jednom gradu mozes da polazes ovako,u drugom moras na drugi nacina...u jednom mozes da registurje motor u drugom ne mozes isti taj...ludaci ako ti sabac nije daleko da sve to sredis....javi se Pa sta reci kad u Pancevu i Novoj Pazovi polazu voznju na Liberty-u,a u Beogradu ni L tablicu nece da daju na skuter! Luda drzava,ludi ljudi! Sta reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...