sparco 149 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e kuku mene s vama , shto je to ajde dosta je bilo, kraj , sledeci koga procitam da jepao a nije mu bilo nishta izbicu ga e takoo ,dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Auuu i treæi nastardali ovaj vikend!Pa šta vam bi ljudi???? :shock: Brz oporavak želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos 0 Napisano Novembar 20, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 20, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Novembar 20, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak svima.... Mnogo idete po slavama, ljudi...! Smanjite malo to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda treba potraziti direktnu vezu izmedju kolicine pojedene prasetine i broja omlaccivanja po asvaltu...... :?: Sad moz da se zezamo kad su svi zivi i zdravi, hvala bogu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan drugi put za promjenu omlacujte motku ljepshe je , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 20, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo josh malo fotki .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 20, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja bio baba sera sinoc u urgentnom' date=' ( samo sam Djuru propustio), moram da priznam da sam odusevljen, a verovatno niko o tome nije razmisljao, kako je Cope uspeo, sa samo 1 rukom idrugom slomljenom) da vozi i po putu i po gradu preko 150km.... Bez obzira na njegova objasnjenja, moram priznati da sam ostao zadivljen vozackim umecem ... PS kad budes prodavao Dominatora sledece godine , evo sad sam ti se ucepio zbog cene :)[/quote'] Pitala ona sisata dugokosa crnka iz rendgen sale za tvoj mobilni, a ja ko za inat zaboravio telefon u kolima :baeh: :baeh: :baeh: Da,da Raspitivala se, i pita dal' imas podkape za SM !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja bio baba sera sinoc u urgentnom' date=' ( samo sam Djuru propustio), moram da priznam da sam odusevljen, a verovatno niko o tome nije razmisljao, kako je Cope uspeo, sa samo 1 rukom idrugom slomljenom) da vozi i po putu i po gradu preko 150km.... Bez obzira na njegova objasnjenja, moram priznati da sam ostao zadivljen vozackim umecem ... PS kad budes prodavao Dominatora sledece godine , evo sad sam ti se ucepio zbog cene :)[/quote'] Pa napisah ja danas negde: U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice uboita. Da je imao Cagivu, nema sanse da bi se dovezao nazad :D :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dobro si iskrèio jarak. Ako burazeru, neka si živ i zdrav. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Cuti sa te brzine mogao je i gore dobro je prosao sto je slomio samo ruku!!! A ne bi ni nju da nisu jedni drugima krali protektore iz jakne!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan junaci, da sve rane brzo zarastu i da drugi put na slavu idete kolima a josh bolje taxijem, rentgen je strasno nezdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad dodjite da kupite od Endurca protektore koji su Copetu spasli potkolenicu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope, oces li izdrzati ti u komadu dok se ja vratim za 10tak dana, da ipak odemo mi na to pivo? :shock: ide zima, vodicemo te na skijanje da se oporavis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 21, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ne bi ni nju da nisu jedni drugima krali protektore iz jakne!!! A ne ne .. on je meni ukrao protektore .. koje sam prethodno ja ukrao njemu .. dakle nisam ja njemu nishta ukrao .. nego je on ukrao sam swoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A ne bi ni nju da nisu jedni drugima krali protektore iz jakne!!! A ne ne .. on je meni ukrao protektore .. koje sam prethodno ja ukrao njemu .. dakle nisam ja njemu nishta ukrao .. nego je on ukrao sam swoje hehehe' date=' borba za život... Sad dodjite da kupite od Endurca protektore koji su Copetu spasli potkolenicu:) što jes, jes... Ako imate nameru da vozite kao da je zadnji dan u sezoni, svratite redhodno do bata Endurca po opremu .... uskoro æe da prima i visa-electron kartce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja bio baba sera sinoc u urgentnom' date=' ( samo sam Djuru propustio), moram da priznam da sam odusevljen, a verovatno niko o tome nije razmisljao, kako je Cope uspeo, sa samo 1 rukom idrugom slomljenom) da vozi i po putu i po gradu preko 150km.... Bez obzira na njegova objasnjenja, moram priznati da sam ostao zadivljen vozackim umecem ... PS kad budes prodavao Dominatora sledece godine , evo sad sam ti se ucepio zbog cene :)[/quote'] Pa napisah ja danas negde: U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice uboita. Da je imao Cagivu, nema sanse da bi se dovezao nazad :D :baeh: :baeh: :baeh: Ma ja moju dovezoh pre neki dan sa onog brda iznad Bubanj Potoka sa obe cele ruke, fala bogu, ali bez sajle za kvacilo tako da mi jedna i nije bila od koristi! :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...