hitman 352 Napisano Novembar 17, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Date: 18.Novembar 2006Destination: Lepenski VirTour Distance: cca 400 kmMeeting Point: Beogradsko Dramsko Pozorishte - BeogradMeeting Time: 08:30hDeparture: 09:00hKo god je raspolozen za jahanje.. widimo se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jebo te, isao bi ja ali imam puno posla, farbam neki motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2564 Napisano Novembar 17, 2006 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Rado... motor je jos na popravci sutra idem da im bacim bombu u servis hyosunga .... mazu mi oci od nedelje do nedelje da ce mi popraviti motor !!! :x :x :x :x :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu ici (nista se nisam dogovorio za neki jaci motor), ali svracam da vam pozelim srecan put!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 18, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ehehe... ovo me podsetilo na jednog drugara koji se svojevremeno kad mu je dosadno javljao na radio kvizove da kaze da ne zna odgovor... Ljudi nemojte da spamujete temu obavestavajuci nas da necete da idete :evil: P.S. ni ja ne idem :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Sta hoces isao sam da ih ispratim, i rekao im da se voze i za nas ostale koji ne idemo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 18, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posle sjajnih 400 km. wratismo se ziwi i zdrawi .. uglawnom .. nash drug Cope je josh jednom dokazao da je kralj kriwine Owoga puta na nesrecu wlaga koja je wladala u shumama oko Majdanpeka doprinela je klizawom asfaltu, dowoljno da ga izbaci iz putanje shto je rezultowalo proklizawanjem zadnjeg tochka pri 90 na sat :shock: klizanjem od nekih 20 -ak metara u suprotnu traku, najwerowatnije kriwljenje wiljushki i lomljenje lewe ruke .. detaljnije ce opisati Cope a uskoro kachimo fotke i video .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Posle sjajnih 400 km. wratismo se ziwi i zdrawi .. uglawnom .. nash drug Cope je josh jednom dokazao da je kralj kriwine Owoga puta na nesrecu wlaga koja je wladala u shumama oko Majdanpeka doprinela je klizawom asfaltu' date=' dowoljno da ga izbaci iz putanje shto je rezultowalo proklizawanjem zadnjeg tochka pri 90 na sat :shock: klizanjem od nekih 20 -ak metara u suprotnu traku, najwerowatnije kriwljenje wiljushki i powredom ruke .. detaljnije ce opisati Cope a uskoro kachimo fotke i video ..[/quote'] Sad me dovezao brat Endurac iz urgentnog - ipak je slomljena, ali sve stoji na svom mestu. Šetam gips, pa æe te moæi da se potpišete :nosila: :kul: ps. što me deda slagao da ne boli....BOLI!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan krajnje cudan dan :? Ti, Brko, Djura... Brzo da se oporavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne izlazi mi iz glave današnja slika: prva pauza kod Požarevca, kafa, opuštanje, doruèak, neverovatno lep dan... ortaku koji je krenuo sa nama na vožnju zvoni mob i dobija vest da mu je upravo preminuo otac.... Šta reæi, èovek nam svima naruèi po rakiju za pokoj duše, sede na motor i nazad za BG... Došlo mi da plaèem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Cope, nadam se da nije desna ruka, kao meni, pa da mozes da vozis. Zelim ti brz oporavak. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cope' date=' nadam se da nije desna ruka, kao meni, pa da mozes da vozis. Zelim ti brz oporavak. Pozdrav![/quote'] Vozio sam 200 km sa jednom rukom na gasu, a sa drugom na tank torbi, i šaltao bez kvaèila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 18, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo i fotki .. Kao shto rekosmo okupljanje oko 9 .. Pauza i doruchak u okolini Pozarewca.. Nacionalni park Djerdap .. Na kraju u kafani u Kuchewu prewijanje Copeta .. I sredjiwanje utisaka uz kilo ipo meshanog .. Uskoro za koji dan ... i jedan lep video .. p.s. hwala stekiju na moralnoj podrshci .. nadam se da cemo u buducnosti jahati zajedno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 18, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 200 km sa jednom rukom na gasu' date=' a sa drugom na tank torbi, i šaltao bez kvaèila.[/quote'] Moj Mishko moze 20 km wezanih ochiju :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitah...koliko nedelja gips? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Totalno èudan izlet. Divne slike i uznemirujuæi tekst. Nadam se brzom oporavku. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cope samo da to zaraste sto brze! Vidim fino ste se proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitah...koliko nedelja gips? Tri nedelje... :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga, Cope, bice sve u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tura, no gips... :? Cope, mozes li bar u te tri nedjelje da koristis fotoaparat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tura' date=' no gips... :? Cope, mozes li bar u te tri nedjelje da koristis fotoaparat?[/quote'] Za sada ne, nažalost ali i na sreæu... Sedim kuæi, odmaram, gledam velikog brata, i ostale nebuloze na kablovskoj, a klinac mi skaèe po gipsu djiha-djiha, zanimljivo mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a klinac mi skaèe po gipsu djiha-djiha' date=' zanimljivo mu [/quote'] A jel te zove Mel Gibson? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili Gipsy Kings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i bre Cope prijatelju,jel ti rekosmo da ne kacis kacigom asfalt a ti oces po svaku cenu Drzi se druze,sta da ti kazem,sada cemo kod tebe da dolazimo na pivo dok se ne oporavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast.... brz oporavak cope p.s. Morao sam da primetim ali Mikka na svakoj slici drzzi cigaretu... samo jedan veliki resspect za slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...