perisicboro 262 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda moze i na jos neki skut. Cenu stvarno ne znam, ako neko ima neku ponudu neka kaze, a takodje bi mi odgovarala i zamena za fabricki spuh od Burgmana 150 2003.god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Daj bar neku okvirnu cifru! Jel moze ovo na Malaguti Madisona 125? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi ti juce prosao gazelom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad jurim po netu koje su cene, pa cu vam reci, a za dimenzije, izmericu ih tek popodne. Da nisi ti juce prosao gazelom? Jok ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle? Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam zamenu za fabricki uz doplatu, sto mi je vise odgovaralo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...