Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Za prvih 1500 :o bajkera spremljeni su simbolični pokloni... ;D Danas bio kod Jovane da vidim kako napreduje sa stikerima... Štampa je u toku.... Na drugom kraju... Igor nanosi smolu... Završna faza... Privesci... meni izgledaju odlično... :-* Neću sve da otkrivam... još samo ovo... Kaciga pepeljara i držač za olovke... ;D :-* Biće deljene na nivou moto klubova... itd...itd... ;D Izvinjavam se na kvalitetu fotografija... Slikano mobteletom...jbg.. Pozdrav i dobro došli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ko želi da degustira "anakondionu krv" moraće da me potraži... Sponzor je obezbedio jedno balonče... ;D A uvek ću imati uza sebe pikolicu... ili nitro pakovanje... :-* PS... Što mi cveće napredovalo posle ovih kiša... ih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Squirrel Za mene jednu pepeljaru, jer sam ga brate popusio... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan @Squirrel Za mene jednu pepeljaru, jer sam ga brate popusio... ;D ;D ;D :D Branko buraz... svi smo ga generalno ispušili ;D problem je što nema dovoljno pepeljara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji dolaze prvi put.. mesto kampa ili Veliki Park... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji dolaze prvi put.. mesto kampa ili Veliki Park... Molba u ime svih koji dolaze prvi put, a i ja sam medju njima,da se malo bolje obiljezi put do kampa.Ovo je generalno problem svih dosadasnjih skupova gdje sam dolazio prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas nema greške... kamp se proteže uz samu magistralu i vidi sa nje... Ne znam da je neko imao problema da nađe... mada ćemo svakako obeležiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Posle ponoći za one budne sa zdravom srčkom... STRIPTIZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle ponoći za one budne sa zdravom srčkom... STRIPTIZ Jeli opet Krkeljin "Prtljag". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Posle ponoći za one budne sa zdravom srčkom... STRIPTIZ evo ja sam i sad budan i neverujem da cu uopste vise spavati kad sam ovo video, dolazim sigurno pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jeli opet Krkeljin "Prtljag". ;D ;D ;D Što... šta fali Nađici... ??? Zmijsko telo idealnih gabarita... :-* Ako želiš neko novo lice... biće mlađanih igračica u dobro zaštićenim debelim kavezima... pa gledaj... :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji su tražili da im rezervišem sobe u Zlatiboru mogu da budu spokojni... Slobodnih renoviranih soba ima još 5 po 2 ležaja... A onih bez TV-a 48 po 2 ležaja... Dakle mesta ima još ako neko želi da rezerviše neka se javi na PP... A može i na mob.tel. 065/3333-811 Rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeli opet Krkeljin "Prtljag". ;D ;D ;D Što... šta fali Nađici... ??? Zmijsko telo idealnih gabarita... :-* Ako želiš neko novo lice... biće mlađanih igračica u dobro zaštićenim debelim kavezima... pa gledaj... :o ;D Jeli opet Krkeljin "Prtljag". ;D ;D ;D Što... šta fali Nađici... ??? Zmijsko telo idealnih gabarita... :-* Ako želiš neko novo lice... biće mlađanih igračica u dobro zaštićenim debelim kavezima... pa gledaj... :o ;D Ma njoj nista, vec meni, zasitio sam je se vise. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Posle ponoći za one budne sa zdravom srčkom... STRIPTIZ Auuuu... bruka... zarđala vam šipka ;D Ma ... jel' ono Groša ostao bez slike i tona, tamo u lijevom uglu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ... jel' ono Groša ostao bez slike i tona, tamo u lijevom uglu :D Crno Groso, 'de gledas?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ... jel' ono Groša ostao bez slike i tona, tamo u lijevom uglu :D Crno Groso, 'de gledas?!? ;D Stidan ;D... a nije "hrabar" kao ja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan 04.jul-10h-12h Izlet do Potpecke pecine i dorucak za bajkere.. Da malo približimo ovu destinaciju bajkerima koji nisu bili u prilici da je posete... Potpećka pećina Nešto o samoj pećini... Potpećka pećina se nalazi u selu Potpeć 14km od Užica, u severnom podnožju Drežničke gradine (932 m.n.v.). Potpećka pećina ima najviši pećinski ulaz u Srbiji - džinovski portal u obliku potkovice, visok 50m, i on spada u red monumentalnih dela prirode. Istražena i uređena dužina za posetioce je 555 m. Ulazno silazna staza ima preko 700 stepenika. Najveći pećinski ulaz na Balkanu koji je progutao mit i istoriju jednog naroda kao i njegove kosti. U jendom delu pećine postoji mali otvor gde posetilac treba da zavuče ruku i zamisli želju. Ukoliko ga pauk ili neka buba ne ujede za ruku znači da je bezgrešan i da će mu se želja ostvariti, posetioci uglavnom ne zavlače ruku u rupu. Da li se plaše insekata ili istine?! Unutrašnjos pećine... Pogled kroz džinovski portal pećine sa unutrašnje strane... Reka Petnica ponornica izvire ispod same pećine... Ispod pećine je mali etno restoran sa ribljim spacijalitetima... Petnica je jako pogodna za uzgoj pastrmke pa će te na svakom koraku moći da vidite mini ribnjake... Pastrmka iz ovih ribnjaka je jako ukusna... Dobrodošli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Stidan ;D... a nije "hrabar" kao ja :D Žare... vidim ti po licu da ti je koncentracija dosegla vrhunac... samo je pitanje na šta se se toliko fokusirao... Na nju ili na njega... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart 1 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obezdi li sobe Rade moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Darte... Darte ne pratiš na času... evo sad ću da se citiram.... ;D Svi koji su tražili da im rezervišem sobe u Zlatiboru mogu da budu spokojni... Slobodnih renoviranih soba ima još 5 po 2 ležaja... A onih bez TV-a 48 po 2 ležaja... Dakle mesta ima još ako neko želi da rezerviše neka se javi na PP... A može i na mob.tel. 065/3333-811 Rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Danas su završeni radovi na kavezima za GO GO igračice... MADE BY "ERE" Mali... Veliki... Još da navatamo igračice i ... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tanke neke šipke... izgleda da je to za snajke samo do 50 kg... i da se niko ne penje kod njih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart 1 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tanke neke šipke... izgleda da je to za snajke samo do 50 kg... i da se niko ne penje kod njih ;D A ti bi da se pentras manijace matori :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tanke neke šipke... izgleda da je to za snajke samo do 50 kg... i da se niko ne penje kod njih ;D A ti bi da se pentras manijace matori :D Pa da pridržim malo, jer ... gicaju se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zare smiri se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...