Jump to content

Moto Zajednica

"ERE" 2009 MOTO & ROCK FESTIVAL 3.4 i 5 Jul

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Kao sto vidim nista bez nase rakije! ;D ;D

Doktorka, dali to znači da ćeš donirati jedan litar "domaće" za moto skup...   ;) ;D 

Litar ?  Pa to je samo za mene  :D

Prošle godine sam drmnuo tacnu ( kažu da je bilo na njoj 17 čašica ) na eks, dok sam se pozdravljao na ulazu. ;D

Naravno.... na izlasku još toliko.  ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Mala novina je i to da ce se na potezu od zeleznickog mosta pa prema cesmi biti postavljen Ere disco caffe gde ce se za barom  pored piva sluziti vise vrsta zestokih pica po popularnim cenama  dok ce GoGo igracice neprestano igrati uz zvuke disca ,funka i ostalih malo modernijih zanrova a sve to u cilju zabave i prosirenja kampa kroz  ceo park . Do pocetka susreta nov asfalt ce biti uraden na prilazu u kamp a nadamo se da ce oko borova kampere docekati sveze nikla travica.

Zaboravismo da napomenemo da za sve one koji dodu u petak u 17 h bice organizovana voznja do cuvene potpecke pecine koja nije toliko cuvena kao pecina nego kao mesto sa prelepim ribljim restoranima u kojima ce biti organizovana degustacija girica i pastrmke a bogami i piva i rakije. tako da znate da ce i petak biti zanimljiv.

Za pucače !!

Ma nasao sam ja ovog lika sto je stavio ovo prosle godine i objasnio mu da ne mozemo mi da trcimo ispred diskoteke i da zabranjujemo ljudima da turiraju i ostalo . U kampu ovakvih dogadanja nije bilo. Ljudi koji zive preko puta kampa nisu se zalili samo ovaj sto zivi preko puta diskoteke a i ako mu smeta nek pozove muriju al mu je to slaba vajda kad mi imamo dill sa policijom za vreme skupa.

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: VN15

Za pucače !!

Vise puta istaknuti termini "centar grada" i "glavna ulica" govore o kakvom profilu se radi. Da mu je Ceca arlaukala pod prozorom sve bi tukao sam sebe petama u dupe i vikao JOS!!!

Nazalost ovakvi ne shvataju da su moto skupovi u vecini gradova u Srbiji najveci godisnji kulturni hepening i najmasovnija promocija grada.

Ko je navikao na  mir , pticice , blejanje ovaca i dubok san, uvek mozeda se vrati na rodnu grudu i da zivi malo dalje od "centra grada" i "glavne ulice"

Vozim coper i nikada ne pucam , al bi mogo da opalim koji rafal ako dodjem u Uzice... ispred diskoteke...

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Nepromosljeno sam ubacio clip u ovu temu, a definitivno mu ovde nije mesto.

Zamolio bih urednike ako je moguce clip i komentare u vezi njega prebace u ovu temu, jer bi da se nadovezem na iste.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9865.20

Izvinjavam se Erama i Squirrelu sto sam bespotrebno zaprljao temu.

• Svrati ponekad, 208 postova

Ma samo opusteno...  ;) uvek ce biti nekoga da pridikuje i pametuje...  :)

Samo bi postavio jedno pitanje toj istoj osobi koja je postavila video...

Sta bi rekao da mu se stan nalazi u Guci za vreme sabora trubaca...  ;D

• Zainteresovan, 830 postova

Akcenat na "1 sat po ponoci"! Pa jbg, za sve postoji vreme, mesto i nacin... Svako od nas voli d aradi nesto u 1 sat po ponoci, i to je sasvim ok, sve dok to sto se radi se ne nabija direktno na ganglije nekome drugom ko to ne radi... Jbt svakakvih ljudi ima... Gde nestade ono PEACE!?

• Svrati ponekad, 208 postova

Dolazim i ja a ti Rade spremaj vrcomat ;) ;) ;)

Nabavicu jedan strogo za moto-skup... ima da te "oderem ko musa jarca"  :D :D :D i Misirca naravno...

Mozete i zajedno, sve jedno ste na*ebali  :D :D :D  Dobro-dosli... ;) ;D

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250

Ovaj sto je snimao iz spavace sobe nema pametnija posla !  Ocigledno da se covek ubija od dosade ! Mslim treba imati

razumevanja i za takve , mozda je covek penzioner pa mu je to domaci a mozda ga je i zena iznervirala .  A mozda je

i od onih sto celu noc gledaju kroz prozor ko sta radi , takve slucajeve imam u komsiliku . Sta reci  . . .

pozz za bajkere iz uzica

p.s gledacu daa dodjem ovakav skup ne sme da se propusti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja