Jump to content

Moto Zajednica

Sta sve moze da se desi

Recommended Posts

• U prolazu, 71 postova

Strasno, strasno,strasno , sav sam se najezio  !!! NO COMENT !

Delim misljenje sa vecinom koji smatraju  da treba da prijavis policiji i tuzis doticnog , ovo NESME da se zavrsi tek tako  (kao par postova na nekom sajtu)!!! Prvo prijaviti policiji a posle ako bude potrebe preci na neke radikalnije mere u sopstvenoj reziji !  >:( >:(>:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere

Vidis da ima katanac. Na koga sumnjas, uzmi mu kljuceve i ajmo u shumarak. Pa nema nisam ja. A onda na sudu slika kako se lepo otlkljucava katanac itd..

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Idiota koji je vezao sajlu treba na sud, da ne kazem nesto drugo, admini bi reagovali ;)!!! Drago mi je da si prosao bez tezih posledica, aj sad da ti ne stajem na muku ali sta si imao od opreme na sebi? Mislim posto vidim da imas mx opremu, zanima me da li si imao kornjacu ili nesto slicno jer su tu grudi dosta "sredjene"?

A da se nadovezem na temu sajli... ne znam za ostatak Hrvatske ali sam primetio da na Istri imaj jako gadnu naviku da kad pumpa ne radi, razapnu sajlu na ulazu, nekih 5 i vise metara. Uglavnom se ta sajla obezeli, jadno, ali opet se vidi e sad... vracao sam se iz Pule za Rovinj nocu oko 21, 22h nisam siguran ali nije bil nesto kasno i htedoh da natocim gorivo... vidim pumpu, sva sija, sve gori i reko to je to, sipamo i dok sam prilazio, nisam isao nekom brzinom jer sam vec bio pomalo umoran i u poslednjem trenutku spazim sajlu... stao sam maltene bocno koliko mi je proklizao od kocenja i to na metar od prokletinje. Nisa obelezeno, pumpa ne radi a sva svetla popaljena kao da radi u fulu. Ispsovao sam morone koji to praktikuju i sta... odem dalje tako daa... jes glupavo ali pazite se uvek. Opustanja na motoru nema  :-\

• Svrati ponekad, 166 postova

Gospode boze ??? ??? ???

Jednostavno nemam snage da komentarisem vise postupke kretena koji nam rade o glavi.

Jedan moj drugar je u okolini Uzica , pre neku godinu, sa monti bajkom imao slicnu situaciju s` tim da se on za razliku od tebe probudio u bolnici.

Uzas!!!!!!

Da ga covek uhvati i sa onom sajlom zadavi, jeb........... >:( >:(>:(

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Uh, dobro sto si ziv ostao! Ne mogu da verujem koji sve ludaci postoje.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Strasno, tek sam sad video ovu temu. Prijavi obavezno policiji ovo, nek uzmu otiske sa katanca pa nek traze !  Ja bi poneo i motornu testeru, iseko ova dva drveta, i sve sa sajlom odvukao u centar najblizeg sela - sigurno bi neko znao ko je to montirao ( ponudio bi i nagradu ), a posle bi se propitivali za zdravlje. S'obzirom da si mogao poginuti - mislim da bi postavljac ove zamke na " Javnom putu " sigurno bio uhapsen i procesuiran od strane javnog tuzioca, a ti bi posebno pokrenuo postupak za naknadu svih mogucih steta koje ti padnu na pamet ! Naravno trebalo bi prvo da obidjes lekara kako bi dokumentovao svoje povrede !

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Uzeo bih istu ovu sajlu i obesio bih ga za obliznje drvo!!!

Taj koji je razapeo sajlu je zreo za ozbiljan psiholoski tretman ...!!

Drago mi je da si ok (moglo je i gore) ...

Eh sad, da li je vredno tuzakanja, sudova, policije ... to ces sam da procenis ..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja