Darden 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio bih dodatna svetla na TDMa, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa ugradnjom i odabirom istih. Video sam na netu nekolika slicica i jako mi se svidelo kako to izgleda, a plus sto koristi. Konkretno me interesuje da li su to bilo koje maglenke koje se stavljaju na kola i koliko one opeterecuju akumulator motora. I naravno da li je ova egzibicija finansijski podnosljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 25, 2009 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slikama super izgleda, a video sam takve farove na buvljaku za nekih 10-ak eura tako da to nebi bilo skupo sa finansijske strane, a da je korisno korisno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes maglenke za automobile,takve iste sa slike napravis im nosace i spojis ih . Imam ja negde dve takve,ako ih pronadjem javljam ti,meni ne trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U, bas dobro izgleda, i ja razmisljam nesto slicno za teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde isto to samo u pokretu. ja bih te dodatne prikacio na poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...