Alex018 415 Napisano Maj 24, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna neki link gde ima kineskih skutera na prodaju, treba mi da bih uporedio neke cene. naime nudi mi se u trampu neki maxi skuter od 250ccm pod nazivom orion. ja sam licno vido takve pod nazivom peda a ko zna pod kojim sve imenima ih ima. interesuje me i pored toga kakvi su po kvalitetu i ko ima iskustva sa njima unapred sam mu zahvalan na odgovoru. i naravno interesuje me cena novog, zato i trazim neki link sa skuterima jer ovaj koji mi se nudi je 2008.god. mislim da je to kopija honde jazz 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da vidis ovde, pa ako moze da pomogne, i koliko moze... http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=section&id=4&Itemid=33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovde imas sve orionove modele skutera http://www.orion-kg.com/srpski/mopedi_i_skuteri.html a ovo je verovatno taj? http://www.orion-kg.com/srpski/motor_oziris.html Za cenu novog,imas kontakt informacije na sajtu pa ih pitaj,za cenu polovnog googlaj,ako je to taj-sad znas ime modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 25, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan to je taj, hvala ti puno. krecem da tragam. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj skuter bas svidjao. Odustao sam od kupovine jer vec 6-tu sezonu vozim skuter pa bih zeleo malo da promenim. Odustao sam i zato sto su ovi skuteri preplavili ceo Nish tako da nije zanimljiv. Naj jeftinji koji moze da se nadje od 250ccm je 1760e http://www.dijalog.info/index.html . Agregat je direktna kopija te honda Jazz tj Honda Reflex kako se vec zove na nekim trzistima. Imao sam jedan jonway skuter na kratko i sto se tice kvaliteta nisu toliko losi. Ja sam imao onaj naj prostiji (bio je namenjen za nagradnu igru u radnji) i zavrsna obrada je onako ali sam agregat radi bez greske. Na tim boljim modelima je zavrsna obrada stvarno odlicna a pogotovu na 250-ici. Orion nisam nikad vozio ali mislim da se u opste nisu dobro pokazali. Par ljudi na forumu se zalilo na njih. Jedan moj poznanik je imao onaj mali moped Gizmo ili tako nesto i imao je puno problema jos u garantnom roku a i posle toga. Znam da mu se je samo menjac kvario par puta. Zamalo da zaboravim. Imas tajk jonway i u radnji Nisauto kod ekonomskog fakulteta ali je cena malo veca oko 1900e ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna neki link gde ima kineskih skutera na prodaju, treba mi da bih uporedio neke cene. naime nudi mi se u trampu neki maxi skuter od 250ccm pod nazivom orion. ja sam licno vido takve pod nazivom peda a ko zna pod kojim sve imenima ih ima. interesuje me i pored toga kakvi su po kvalitetu i ko ima iskustva sa njima unapred sam mu zahvalan na odgovoru. i naravno interesuje me cena novog, zato i trazim neki link sa skuterima jer ovaj koji mi se nudi je 2008.god. mislim da je to kopija honde jazz 250. Nemam iskustva sa skuterima i kineskim motorima, ali bih konkretno ove skutere zaobisao zbog loseg kvaliteta jer je bilo par slucajeva da su se ljudima desavale svakakve gluposti (malo usled loseg kvaliteta, malo usled lose montaze). MAda, je verovatno tako i sa ostalim kineskiim skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...