Kanarinac 334 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, reci mi jel cemo sad da se naganjamo oko cene nozhice? Ja ti kazhem koliko je nozhica placena i gde je kupljena. Cene u shvabiji me stvarno ne zanimaju. Ako te skuter interesuje, okreni me na tel. pa cemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, poshto se chovek ne javlja, a zanima ga skuter.Dakle sve isto i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Malisha otishao danas ne znam dal da budem tuzhan ili srecan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...