drmandic 8 Napisano Decembar 6, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan uffff, sve mi se cini nesto da cemo i mi brzo u tu evropu :cry: samo prvo treba jat prodat nekome za djelove :wink: super putopis (5) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 6, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Andrejp, jedva cekam da odes na neko putovanje... ne zato jer te onda nema na forume, nego sto znam da cu kad se vratis imas sto procitat i kvalitetno ubit 15 minuta putopis EXCELLENT!! samo si me malo razocarao to za zene... sto je to jbt, ada nisu skandinavke pa da su toliko frigidne... sto se cijena parkinga tice, ljetos sam bio do Holandije pa sam vidio kakve su cijene... do 16E/h. Fino auto-tabanovici pa put pod noge. Iduce ljeto planiram Alpe definitivno pa mozda i odradimo turu, pa necu ni svjestan bit kako mi je lijepo bilo dok ne procitam putopis od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 8, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e posle vam srbija i crna gora ne valjaju, sve vas treba tuc, svjesni nismo kolko nam je dobro i u kako dobrom okruzenju zivimo , moz go lec na sred ulice i nishta ,hehehehehehehe kakva svajcarska i matraci, nego svaka cast na tektu, svojski trud nema shta imash dva piva sledeci put kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Decembar 8, 2006 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ja ne vidim nigde slike.. :? U ostalim temama vidim ali ovde jok..ajde okacite ako ima neki link sa tim slikama .. Lep text! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema slika, nisam ih jos okacio jer nemam vremena Okacicu ih tokom vikenda, verovatno cu zavrsiti ovu temu i otvoriti novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 8, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Amer se malo prokakio . Nijedna kompanija' date=' da ja znam, ne nudi posebnu klopu na kontinentalnim letovima u ekonomskoj klasi. Moje iskustvo kaze se klopa svodi na cokoladu, sendvic i kolac... ako oces dijetalno pij kiselu . [b']Ameri su verovatno presedali negde u EU, pa JAT-om isli do Beograda[/b], tako da se to broji kao kontinentalni let. Upravo tako, dosli su iz San Hozea preko Frankfurta... Ali su nudili klopu. Kad god sam isao u San Francisco, uvek sam dobijao sendvic i tokom leta do Frankfurta ili Minhena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reportaza i slike preseljeni u: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=51095#51095 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...