pele82 0 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno mi je iskrsla moguca kupovina ovog motora od drugara, KTM lc4 640 supermoto 2005 godiste presao 20k, akrapovic, dobro ocuvan, on bi mi ga dao za 3600e, istekla mu je registracija i gume bi trebale da se menjaju... Zanima me vase misljenje za taj motor, cini mi se cena je ok, mada ih bas i nema nesto u oglasima, a ovih par sto sam video su preko 4500e. I koliko je uopste trazen ovaj motor, da li bi ga posle tesko prodao ili??? Motor izgleda otprilike ovako [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cena je povoljna, sad sve ovisi o stanju.... KTM se malo teze prodaje jer je SKUP! A posto imas povoljnu nabavku..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Cena je JAKO povoljna,dobro pazi sta kupujes iako ti je drug,ja ti to govorim jer su dva moja drugara trgovala,znaju se i medjusobno ali ovaj sto je kupio nije znao ono sto ja znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan cena je extra povoljna,ako je u dobrom stanju,gume i registracija nisu problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan povedi nekog ko se razume u masinu cisto da je on pogleda i vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Maj 23, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cena je stvarno povoljna i ako zelis taj motor uzimaj ga. Jeste da se malo teze prodaje, sto zbog cene, sto zbog loseg glasa, ali ne kupujes motor zbog prodaje nego da se vozis valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 23, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Neznam meni deluje kao previse dobar drug a sad ti vidi sta je od toga istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena ok! A sto se tice samog stanja motora mislim da bi bilo najpametnije da ga oteras u Pro moto centar da ga ono pogledaju i kazu ti misljenje o stanju motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Moj je motor isti (samo registrovan i sa solidnim gumama) i ne moze biti ispod 4500. Redovno je servisiran i legalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 24, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moj je motor isti (samo registrovan i sa solidnim gumama) i ne moze biti ispod 4500. Redovno je servisiran i legalan. ali ovo je "drug" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan A sta si to znao sto on nije znao? ;D ;D ;D ;D ;D Pa recimo na satu je pisalo 23000km i drug mi rece da mu je ovaj rekao da je vratio sat za 10k, a ja reko kako bre za 10k kad je pre dve godine imao 40000 a ko zna koliko je imao sada pre vracanja.Inace tih 40 je presao za dve god. tako da je sada imao bar 60000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta si to znao sto on nije znao? ;D ;D ;D ;D ;D Pa recimo na satu je pisalo 23000km i drug mi rece da mu je ovaj rekao da je vratio sat za 10k, a ja reko kako bre za 10k kad je pre dve godine imao 40000 a ko zna koliko je imao sada pre vracanja.Inace tih 40 je presao za dve god. tako da je sada imao bar 60000 pa to nije nista za jedan KTM koji i dalje radi. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pele82 0 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi za savete, decko je uzeo neki drugi motor i zato ga prodaje i frka mu je, ne bi ja ni razmisljao da kupim taj motor ali cena me je privukla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena OK, ozbiljna sprava, ko zna da vozi po ovim mojim krajevima (brdima) R-ove dere kao nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj odma ako imas pare....cena je vise nego dobra... to godiste nema ispod 4500eur...pre nego sto uzmes motor, odvedi ga u Pro moto centar na proveru, momci su tako odlicni i sve ce ti reci kako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pele82 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima promoto centar u novom sadu? i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja znam ima samo u beogradu.... http://www.promotocentar.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima promoto centar u novom sadu? i gde? PRIMOTO, futoski put, Viktor........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pele82 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e jos jedno glupo pitanje, kolika mu je prosecna potrosnja??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Maj 25, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste glupo, ako uzmes taj motor zadnje na pameti ce ti biti potrosnja, on nije za laganu i stedljivu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan izmedju 5-7l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 28, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan sta si uradio do kraja ...daj slichice ako si uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...