Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo 3-4 i sa moje strane...Video doministra Djurica sa juniorom, Smajsera sa rancem i aparatom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan 1/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan 2/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 31, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih skromnih fotki http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2393.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2359.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2399.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2363.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2364.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2446.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2340.jpg http://i284.photobucket.com/albums/ll34/VukHM/Red%20bull%20extreme%20motocross/IMG_2368.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepe slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 31, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooooooo Lazo !!! ;D ;D ;D Gremlina ne moram da hvalim ! ;D i onako mu je pun k... fotkanja zadnjih 20 godina ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 1, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ucitelju Mikko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooooooo Lazo !!! ;D ;D ;D Gremlina ne moram da hvalim ! ;D i onako mu je pun k... fotkanja zadnjih 20 godina ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eto ko ce da zamjeni Gremlina kad ode u zasluzenu peMziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooooooo Lazo !!! ;D ;D ;D Gremlina ne moram da hvalim ! ;D i onako mu je pun k... fotkanja zadnjih 20 godina ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eto ko ce da zamjeni Gremlina kad ode u zasluzenu peMziju. Samo ti Mixo meni sredi tu penziju, ako moze generalsku - ne pravim pitanje ko ce da me zameni... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, kralju, baš si lepo ovo obavio ... ali baš ) baš mi je žao što nisam mogao da odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooooooo Lazo !!! ;D ;D ;D Gremlina ne moram da hvalim ! ;D i onako mu je pun k... fotkanja zadnjih 20 godina ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eto ko ce da zamjeni Gremlina kad ode u zasluzenu peMziju. Samo ti Mixo meni sredi tu penziju, ako moze generalsku - ne pravim pitanje ko ce da me zameni... ;D ;D ;D ;D ;D Da si rekao Potpukovnik , pa da nesto vidim, ali Generalsku, toliko jak nisam. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooooooo Lazo !!! ;D ;D ;D Gremlina ne moram da hvalim ! ;D i onako mu je pun k... fotkanja zadnjih 20 godina ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eto ko ce da zamjeni Gremlina kad ode u zasluzenu peMziju. Samo ti Mixo meni sredi tu penziju, ako moze generalsku - ne pravim pitanje ko ce da me zameni... ;D ;D ;D ;D ;D Da si rekao Potpukovnik , pa da nesto vidim, ali Generalsku, toliko jak nisam. ;D Ispod generalske necu, bolje da radim jos koju godinicu dok ne zasluzim chin... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromng doprinosa ovoj temi.Jedva se izborih za "polozaj" od neke dece ;D,a jos sam slikao 18-55 objektivom (nikako da odvojim novac za taj 55-200 vise),sve lepse od lepseg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan HM, nemaš nijednu u gro planu, da se vidi odskok, doskog, visina i daljina skoka??? Bio je praznik za dusu i oci, ali je bilo nezgodno za fotkanje. Svi su pokusavali telefonom ili aparatom da nadju poziciju i svi su nekome smetali, ali, sta je - tu je. Jedino je sa tribinice moglo koliko - toliko nesto da se "ufati", kao Greca. Koja fotkica od mene, u skladu sa mogucnostima: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 1, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjoh, videh i uzivah ;D Fino je bilo, mada je lokacija bezveze, treba mnogo ljudi da se stvori prava atmosfera . Skakacima svaka cast, treba imati golema OO da bi izvodili onakve akrobacije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par komada... Uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Feeeenoooomeeeenaaaalneeee fotografije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 1, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par komada... Uzivajte Ladno si ti onaj lik sto je bio na kranu Ajde nam sredi nesto sledeci put za propusnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par komada... Uzivajte Ladno si ti onaj lik sto je bio na kranu Ajde nam sredi nesto sledeci put za propusnice Uze mi rec sa tastature .E,ali stvarno je kralj.Gledao sam dok se podize onim kranom,i samo sam se pitao "Dokle vise" ?Cak ima i mene na onoj prvoj slici,dole u masi,odmah pored ograde ;D.Stvarno fenomenalne fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Josh slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUUUU BRAVO za sve !!! odlicne fotkeeeee !!! :) Evo i od mene par komada... Uzivajte Ova je odlicna ! za moj ukus su malo tamnije ! BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike su raj za oci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Nick Franklin - Stvarno je bio najludji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...