ledeni 14 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan u zadnje vrijeme sam poceo cesto da razmisljam o yamahi v max jako mi se dopada taj motor! pa bi vas zamolio da ostavite ovdje svoje misljenje sugestije o navdenom motoru.ili ako neko vec ima iskustvo sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u pochetku ciljao na taj motor, al' mi stariji modeli izgledaju malo, tj. ja sam malko veci...mislim da se necesh pokajati, meni je V-MAX i dalje u top 10...e sada ostaje da vlasnici pohvale svoje konje jer bih i ja da chujem neka iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pravi gradcki motor sa kafe na kafu , jer ima mali rezervoar i svako 100km ga treba puniti da nebi ostao da guras, a sto se tice motora to je zvijer koja drosi gume ko luda , snage koliko hoces, postoje dvije verzije za evropsko i USA TRZISTEbolji je za USA jer nudi vise snage i opreme ima posebni sistem protiv proklizavanja u deferencijalu dako da nece iznezaditi. malo je kabast ali je zato robustan, zastita od vjetra je 0 poena. a i kocnice nisu bas naj , da su bar od R 1 Iz tog vremena . ipak to je 200KS I mnogo tezine treba ga zaustaviti. , pravi motor za potezanje do 300m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo interesantnih komentara od jednog vlasnika V-Max-a: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=10137.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 22, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... a i kocnice nisu bas naj , da su bar od R 1 iz tog vremena ... Da je u to vreme (1985-e) postojao R1 verovatno bi i bile te kocnice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan po ovome sto sam procitao do sad max i nije neka opcija ,e sad stvar je licnog ukusa mada ogromna tezina motorai ti konji nisu bar meni problem posto vec vozim hayabusu ,i sam prelazak na max-a nebi mi bas smetao, Saceka cu jos malo da cujem jos po neki komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... a i kocnice nisu bas naj , da su bar od R 1 iz tog vremena ... Da je u to vreme (1985-e) postojao R1 verovatno bi i bile te kocnice ... da ne znas slucajno do kad se proizvodio mislim da se proizvodio i u vreme kad je R1 KRENULA U SERIJU a v max je ostao isti. a jos ako nisi sjeo na ovaj motor a kamoli ga vozio onda komentari su suvisni, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan ovako, posle mnooogo vremena ja sam uspeo da ostvarim svoj san i u novembru mesecu prosle godine kupimsebi v.max/a. predhodno sam vozio *zujalice* a pre maxa sam prodao viraga750...jer mu je za moj ukus nedostajala koja ks. eeee...predhodni komentari su uglavnom tacni, tezak motor, slabije koci, naravno kada te njegovo ubrzanje natera da preteras ali generalno ja planiram da mu ugradim klesta od r6 i pancir creva...nekih 200eurica i trebalo bi da sve bude ok, mada kada je covek svestan te cinjenice, nije problem...rezervoar jeste *mali* ali i to zavisi kako ga vozis, ja sam uspeo da prodjem i sa 7l na 100km...osecaj kada startujes mashinu i kada dodas gas, naravno preko 5.500rpm kada se ukljuci vboost..pa zbog toga i traje ovoliko dugo i dan danas je na ceni. inace moj je canada model sa 150ks...ako te jos sta zanima...tu sam pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ako moze koja slika, i naravno cestitam da te dugo sluzi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan obecavam, postavicu par slicica...sutra, ako nas kisa ne potopi do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan evo i da odrzim obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan ...jos par slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan ...naravno motor nije bio u *ovakvom* stanju kada sam ga kupio, dobar deo zime proveo sam u sredjivanju...ofarbao sam ga kompletno, sa crne u crnu mat, ofarbao sam mu i blok motora, ispolirao aluminijumske delove....i na kraju je ispao onako kako sam zamislio, uz dosta srece...priznajem. Obzirom da je naslov teme YAMAHA V MAX, bilo bi lepo da ukoliko jos neko od clanova poseduje max.a ostavi koju slicicu ili komentar, da razmenimo iskustva, ideje...da ne duzim vise, pozzz...ako ustreba, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prelijep motor, svaka cast, zelim ti puno bezbjednih kilometara. Zanima me ako mozes da mi odg koji je ono narandzasti motor u pozadini na predzadnjoj slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @ virago 750 Sve cestitke za stanje motora ! :o Pravi muski motor... i zelim ti puuuuno kilometara da izvozas na svom ostvarenom snu ! BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan uz odgovor i slicica...cbr 600f 96.godiste...pre dve godine ga je drugar uvezao iz italije, cuva ga u mom dvoristu...odlican motor. hvala za pohvale, ocigledno se zimski rad vidi i na slikama, sada ostaje da za desetak dana sa drustvom odemo do c.g., preko kopaonika da se sa maschinom upoznam kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan .....ljudi, pa, ima li jos ko V.max-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kakav besprekoran primerak!!! Svaka cast i svaka ti dala na moru... Ako ne odes sa zenom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan posle prve ozbiljnije voznje..850km... sa punim rezervoarom nekih 230/240km...ali verovatno na predjenih 200km sledi sipanje da te ne bi lampica iritirala,posebno ako ne poznajes put pa nisi siguran koliko do sledece pumpe. idealno za voynju je oko 140-150km/h...na autoputu sam vozio 200/220 ali prvenstveno je nezgodan polozaj i na brzinama od preko 180km/h javljaju se neke cudne oscilacije, imam utisak kao da citav motor plese levo-desno...kazu, hoce zbog uske zadnje gume ali i kardana...kada znas da to mozes da ocekujes, nije strasno. kocnice...definitivno gledas mnooogooo dalje ispred sebe i skupljas parice za celjusti od R6. snaga maschine...nema kraja, kada zavisjes gas, imam utisak da guzva asfalt, naravno zadnji tocak u drugoj i trecoj brzini vrti u mestu bez problema, prvu da ni ne spominjem. sve u svemu...meni je ispunio sva ocekivanja, i vise od toga. Savrsen. pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7247 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Joj, sto bih ja to voleo da imam... :D Stvarno si je sredio bozanstveno. Ako nije tajna, koliko te je kostala, jesi li je uvezao itd. Da li celjusti od R6 pasuju bez ikakvih prepravki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan ne bih smeo da garantujem, mislim i rekli su mi da celjisti pasuju bez ikakvih prepravki...jedino parice nedostaju... motor je kupljen u srbiji, mada sam gledao i u italiji ali kada podvuces crtu nakon carine i uvoza dodjes skoro na isto, posto i preko drzi cenu. ovakav sada, kakav je na slici mene kosta nesto vise od 6000 eura, iskreno-ne smem da sednem i da se preracunam da mi ne pripadne muka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7247 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ali imas motor koji je i dalje san snova. Srecno i sa uzivanjem se vozi. To kad svaki put na motor sednes i spontano se nasmejes od srece, nema cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...