Jump to content

Moto Zajednica

Policajci zadrzzavali motoristu koga je ujeo strssljen

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

prema novinama kolko sam video, ovaj "bajker" ima 65 godina. i tomosa.

Toplo se nadam se da ima i decu - decooooooo buši hahahaha, buši !!!!!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

opisaču moj primer ispred nekoliko godina.....majci je od jednom pozlilo kod kuče i pala je u nesvest....čim je došla k sebi (a bila je još "odsutna") odmah sam je odneo u kola i pravac hitna pomoč.....bez potrebe pišem, da za mene nije postojalo crveno svetlo i gas do daske....na putu me zaustavlja policajac i kad je video situaciju momentalno je rekao " vozi zamnom".....upalio je rotaciju i "piči miki" kroz sva crvena svetla i sve raskrsnice....stigli smo u urgentni blok u rekordnom vremenu i majka je bila odmah opskrbljena...

priče o bilokakvoj kazni nije ni bilo (a iskreno rečeno bilo mi je svejedno, važno je bilo spasiti život), policajcu sam se lepo zahvalio i to je to....

Policija ima pre svega dužnost očuvanja ljudskog života i spašavanje ljudskih života a ne proveravanje i kontrolu saobračaja....nadam se, da je lik iz priče napisao barem prijavu komandiru policijske stanice gde službuju dotični policajci.

Razumljivo je da neces cekati na crvenom kad nema nikoga u takvoj situaciji, ali "za mene nema crveno i gas do daske" je malo previse, slozit ces se.

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

opisaču moj primer ispred nekoliko godina.....majci je od jednom pozlilo kod kuče i pala je u nesvest....čim je došla k sebi (a bila je još "odsutna") odmah sam je odneo u kola i pravac hitna pomoč.....bez potrebe pišem, da za mene nije postojalo crveno svetlo i gas do daske....na putu me zaustavlja policajac i kad je video situaciju momentalno je rekao " vozi zamnom".....upalio je rotaciju i "piči miki" kroz sva crvena svetla i sve raskrsnice....stigli smo u urgentni blok u rekordnom vremenu i majka je bila odmah opskrbljena...

priče o bilokakvoj kazni nije ni bilo (a iskreno rečeno bilo mi je svejedno, važno je bilo spasiti život), policajcu sam se lepo zahvalio i to je to....

Policija ima pre svega dužnost očuvanja ljudskog života i spašavanje ljudskih života a ne proveravanje i kontrolu saobračaja....nadam se, da je lik iz priče napisao barem prijavu komandiru policijske stanice gde službuju dotični policajci.

Razumljivo je da neces cekati na crvenom kad nema nikoga u takvoj situaciji, ali "za mene nema crveno i gas do daske" je malo previse, slozit ces se.

Verovatno nisam dobro napisao.....ni na jednom crvenom nisam čekao, več legao na sirenu (hupu,trubu,kako več to zovete) toliko da su me svi spazili i piči dalje....nisam bezumno srljao u raskrsnicu, ako me razumeš....ali nisam ni čekao na zeleno

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja