Zema 214 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam dobio ali mi je mala. Mislim da odgovara za L velicinu, ja nosim XL pa je stavim bez problema ali mi je malo tesna. Najradije bi je menjao za Jet XL . Inace 50 eura. Malo nosena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...Samo da skoknem da vidim koju veličinu ja nosim, da'l M ili L pa ti se javnem za dogovor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...Samo da skoknem da vidim koju veličinu ja nosim, da'l M ili L pa ti se javnem za dogovor! ti XL :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Meni je obim glave 61 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...