stevo 58 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta mi ko moze reci o ovom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Kvarisha mi je jednom rekao..."Mnooogo ruzzan motor"! E sad , taj isti gospodin je ljubitelj Kawasaki-ja, tako da.... ;D Shalu na stranu, o ukusima ne raspravljati. O motoru mogu da ti kazem malo, malo ih kod nas i ima...bar sada. Prethodnica NT650V Deauville, proizvodio se 80tih godina, agregat iz TransAlpa-a. Golac. Istina, nikada posebno atraktivan, ali neko bi mogao reci...Honda je to! E da, ima kardan mesto pogonskog lanca i single disk na prednjem tochku. Eto ukratko. Slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...