DeepDrunk 171 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj je bio neki napaljeni klinac sa nabudznim jugom,bar je to bila prednost sto smo ga culi na vreme ,drao se kao lud ali nazalost takvih a i gorih je puno.Na momente je delovalo kao da namerno seche kolonu a ni mi nismo isli sporo da bi neko rekao da zadrzavamo saobracaj.Koliko sam pratio islo se dobrih 80 gde god je moglo pre nego nas je kisa uhvatila odnosno mi smo stigli kisu.Ako na zacelju postoji redar sa zelenim ili crvenim prslukom onda bi valjda svima trebalo da bude jasno da se to ne obilazi bar po avalskim krivinama ali imam utisak da je decko hteo da dokaze kako ima bolju masinu od nasih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, smoriste jednu vedru, i sa totalno drugim ciljem - temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da zamolim nadlezne da iseku temu i postove u vezi ovog Yugo presretaca da prebace u novu, pa da tamo nastavimo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Izvini, ali nisam mogao a da ne primetim: ne sprdaj se sa mojom tablom mislio sam na broj tablice vozača gorenavedenog automobila upada u kolonu k'o kamikaza i pretice delove kolone kroz nepregledne krivine nervoznom metodom voznje, sta drugo da se misli i radi takvoj osobi? ništa ... treba misliti na bezbednost kolone i kolega u saobraćaju, dakle upozoriti ostale kolege na istog, i omogućiti mu da bezbedno obidje kolonu i nastavi svojim putem. šta ćete dalje misliti o bilo kome to je vrlo induvidualna stvar Chovek je dileja i treba ga (njemu slichne , takodje) "prevaspitati" na neki nachin , imam video snimak (kraci- dodushe ) gde se vidi da to njegovo"obilazenje" kolone koje nema veze s mozgom i pravilima .. jednostavno recheno - lik se kornishonisao ( ne mogu drugi izraz da upotrebim jer, prvo , nije lepo a drugo- oslikava dimenzije ventila ispod pupka dotichnog pavijana ) ;D evo ovo je npr nečije mišljenje , mada mi je totalno nerazumno da posle 'nakve pijanke i nakvih cica na stolovima iko može da razmišlja o dimenzijama ičijeg ventila ali ok ... verovatno je to tako u svetu gde je mišljenje jednog ventila bitnije od zdravog razuma ... ako imaš video snimak, i ako osećaš potrebu, prijavi dotičnog vozača i priloži sve evidentne dokaze organima reda koji se time bave. njihov je posao da to reše, a ne ostalih učesnika u saobraćaju. Da , to je mishljenje nekoga koo je sve to video , ne vidim u chemu je problem? Snimak ? Pa , ako ga ti budesh zastupao - nema problema ,( dobro dodje svaka kinta ), za tvoju informaciju , eksces se desio na putu ka Jagnjilu , sto ce reci - bili smo trezni . Uostalom , nisi ni prisustvovao "incidentu " pa nemoj da nagadjash. Postoji i druga opcija - bili smo nadrogirani u odlasku pa nam se samo ,eto, prichinilo ! ;D ( E,komsho iz Zarkova..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ma njemu zao sto nije isao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurica druze ! Pa , nisu svi nepromochivi !! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ništa ... treba misliti na bezbednost kolone i kolega u saobraćaju, dakle upozoriti ostale kolege na istog, i omogućiti mu da bezbedno obidje kolonu i nastavi svojim putem. šta ćete dalje misliti o bilo kome to je vrlo induvidualna stvar Ja se potpuno slazem. Ako neko bas hoce da pretekne, a pritom je i nalozeni divljak kao doticni klinac, bolje je pustiti ga da prodje, nego se gurati sa njim. Bolje nek ide budala nego da nam kidise za vratom i napravi neku nesrecu. A sto se tice toga da kolona motora nije kolona vozila, ne bih se slozio sa tim. Po toj logici ispada da motori nisu vozila. Vozilo je svako prevozno sredstvo namenjeno kretanju po putu, osim pokretnih kolica (stolica) bez motora za nemocna lica i decijih prevoznih sredstava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ode tema u off > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da vratimo temu "u kolosek": ISUSE I MARIJO! Boze dragi! OOooo, KIŠO PROKLETA!!! > Pa ne mogu da verujem sta sam propustio!!! DAMN! Kakve slike.... kakav doživljaj! Znači da nije bilo onako jadno vreme, svakako bih došao, bez obzira što se nisam prijavio na listu.... A nisam se prijavio isključivo zbog vremenske prognoze... Ipak bi iz Subotice do pečenih jaganjaca bilo jako zeznuto voziti po kiši ..... a i nazad, bogami.... Znači svima koji su bili zavidim do belih bubrega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se, bice i sledece godine, a ja tada idem bolje organizovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se, bice i sledece godine, a ja tada idem bolje organizovan Ta ti je dobra Treba već za koju nedelju započeti kondicione pripreme za male i slatke jage!!! Uh, ah, puf, pant, mljac, žder, glo-glo-glo, pa jope' iz pičetka itdddd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim..da. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ... apsolutno DA! Sledeće godine, ako bude kiša, makar i kolima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...