laki 6 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan 2400 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav stari. Video sam slike i mogu samo reci da prelepo izgleda. Evo i slika hondice pa se cujemo. Da ne zaboravim Honda je ocarinjena i placen je porez,imam drugi rezervoar,maska mora da se zavari,plastike repa i jos par sitnica. Kada je stigao bio je u fabrickom stanju a zatim se moj drugar MALO provozao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaljavi 1 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan zamena za Sarana 1.9 tdi 110ks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vrhunska prerada! Svaka cast! Motor je prelep! Da li bi menjao za pegaso 98? pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lep motor..a za statistiku da ce pre uzeti krs nego da plate nesto extra,to je nazalost kod nas tako...jbga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nebi menjao za pegasa,prodajem ga jer hocu da kupim nekog R-a znaci moze zamena za R-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes onda ovu polupanu hondu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan 2400 eura motor jos ceka vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Lepota. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za automobil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan nisam, nazad ima ohlins napred usd UpSideDown skracenica USD.......obrnuta viljuska!!! :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za automobil koji automobil dolazi u obzir i do koliko para ??? p.s. prelep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan u vrednosti mog motora nemam love za doplatu,sta nudis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno me tuga obuzme kad vidim kako niko nema para a ovako dobar i lep motocik u svim trenge frenge varijantama nije otisao........Srbija brale kesa nigde a ni na pomolu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2200 evra istekla registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan posto se laki neoglasava, danas sam video na prikolici njegovog TT ode za Bg tako da je prodat.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Neko se danas veseli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan A taj neko sam ja ;D,nadam se da je obostrano veselje posto je i kod Lakija u garazi dobra masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E puno i lepo sa njim da se vozish. Da sam ljubomoran jesam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se oglasim ja sam prezadovoljan masinom,brate sta se sve izdesavalo bice nam u secanju zauvek ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Haha da ne poverujes,smejali smo se do bg. doduse neko se smejao od muke :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hajde podelite sa nama. Ja ovaj TT pratim od početka. Par puta sam se hvat'o za telefon, pa pušt'o... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da kazem samo da je ovaj TT kad je stigao iz IT u Pecince zajedno sa mojim motorom bio extra i u fabrickom stanju utegnut, isao kao lud...a kad ga je Laki uzeo prepravio ga je extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako ovo nisam spazio ranije :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...