Titja 5 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video da su mi na zadnjoj kocnici plocice skoro pa gotove i naravno treba da kupim nove. ;D U pitanju je Suzuki GSR koji ima fabricki ugradjene Tokico plocice. E sad pitanje: Gde naci tokico ili neke slicne koje su dobre ? Na gs 500 sam stavio carbone loraine i nisam bio odusevljen toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas nisam mogao da nadjem Tokico pa mi je poslao brat iz Amerikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nista? Kakve su Ferodo, Nissin i ostale? One se mogu nabaviti kod nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Draze su mi Tokico! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih voleo da ima negde tokico,ali nema..meni se nissin nisu lose pokazale.Probao bih jos i brembo,samo da otvore prodavnicu kod nas..bio je neki baner da traze zastupnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa NHC.ima ih u KOMPP najjeftinije su a kvalitet solidan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/adresar.php?ida=397&m=-Brembo-Beograd Mogu se kupiti i kod nas. Zvacu sutra. Hocu neke dobre posto stalno kocim i veoma rano mi se potrosila ova tokico.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/adresar.php?ida=397&m=-Brembo-Beograd Mogu se kupiti i kod nas. Zvacu sutra. Hocu neke dobre posto stalno kocim i veoma rano mi se potrosila ova tokico.. Na koliko su ti otišle ako nije tajna jer mislim da imamo iste kočnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 10000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Imas u KDM-u Nissin semi metallic, sasvim lepo rade posao na Banditu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...