vwomoljica 0 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako moja saznanja o konstrukciji springer vile su sledeca: kada spustim dijagonalu sa springera i vile kada je namontiran tocak razmak izmedju te dve dijagonale na zemlji ne bi trebalo da prelazi 11cm. Da li neko ima iskustva sa ovim? I da li su informacije sa kojima ja rapolazem tacne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 12, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ovako moja saznanja o konstrukciji springer vile su sledeca: kada spustim dijagonalu sa springera i vile kada je namontiran tocak razmak izmedju te dve dijagonale na zemlji ne bi trebalo da prelazi 11cm.Da li neko ima iskustva sa ovim? I da li su informacije sa kojima ja rapolazem tacne? to ti bre nesto mnogo uopsteno. zavisi koja felna, koja guma, koji ugao viljuske, koja visina vrata,... pusti 11 cm... sta je bitno. pustis osu okretanja viljuske (ne osu stapova nego osu vrata na ramu) da udari u tacku na tlu - NJ. onda spustis vertikalu od osovine tocka do tla (tacka gde guma dodiruje tlo) - LJ. e, tacka LJ treba OBAVEZNO da bude IZA NJ. sto je vece rastojanje tacke dodira od ose okretanja (veci moment) bice stabilniji, sto je manje, bice zivco. kad malo bolje razmislis, kod trajka tesko da moze drukcije da ispadne, jer su stapovi dosta ukoseni, al ajd sad... bre dzaba sve ovo dok u praksi ne vidis :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 13, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok ok sve sam ja to video milijon puta u praksi nego je trebalo neko da mi izteoretise. A ovo sam te skontao pa ti hvala svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas jedan lep pdf na engleskom pod nazivom "Springer Girder Fork Info" od oko 2.5 MB. http://www.repairmanualclub.com/custom_bikes_manuals Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 14, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je taj rad to sam trazio, svaka cast, za ovo imas pivo od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 14, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: to je taj rad to sam trazio' date=' svaka cast, za ovo imas pivo od mene.[/quote']Za to sam uvek spreman Ako napravis nesto, hocemo slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 15, 2006 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice bice i slika treba ram da bude gotov od nedelje pa cu da vam pustim po neku slicicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako da vam postavim jos koje pitanje u vezi springer viljuske. kakve cevi da uzmem za stapove? pod to podrazumevam da li savne ili besavne koju debljinu zida koji precnik cevi...? Inace stapovi ce da budu dugacki nekih 1.5m i stoje pod uglom od 50 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Februar 8, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko ne zna nista o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Februar 8, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 064 /16 51 52 4 pa pitaj cika sergeja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...