semza 59 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo doslo mi nesto da prodam moj motoric a ostavim Yamahu XJ,tel 062/223-005 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Evo doslo mi nesto da prodam moj motoric a ostavim Yamahu XJ,tel 062/223-005 ???Ajde? Reklamni trik ili nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno mozhe i godishte, kilometrazha, stanje do kad je registrovan i sl I cena naravno Ovako ispade kao da se hvalish Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Bas godiste 05 registrovan do 13.06.2009 zeleni karton,vlasnik,presao 21000km,nove gume,filteri,plocice,lanac i lancanici od dodataka ima arow i amortizer volana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta sad bi ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cena? prava sitnica?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta sad bi ??? Nemoz Yamahu prodati a dva je puno u kuci,sitna deca znas kako je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I josh cena?Pa da razmishljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan I josh cena?Pa da razmishljam 062/223-005 ili da se vidimo u BGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 18, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mora sve da ima cenu da bi se prodalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako,ko je zainteresovan i ozbiljan kupac, ima tel.broj okrene i kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi mene interesuje motor, ali ako stavljash oglas onda sve napishesh i onda odmah lepo vidim dal mene zanima ili me ne zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vidi mene interesuje motor, ali ako stavljash oglas onda sve napishesh i onda odmah lepo vidim dal mene zanima ili me ne zanima. ako te interesuje potrosi 10din kredita na mobilnom i pitaj coveka!!! jbt ljudi su poceli da kupuju kola,motore itd. porukama!!! AKO TI JE TESKO HOCES JA DA POZOVEM UMESTO TEBE? Mene ne interesuje ali pozvacu ako si bas zainteresovan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A ti mu dodjesh njegov advokat? Ako se oglas postavlja, onda se stavi sve.Ne kapiram chemu sakrivanje cene?Jel to tajna?I ne, ne morash ti da zovesh umesto mene.Uopshte nije stvar u kreditu i sl nego ne kapiram kako ljude ne smara da ih zivkaju da pitaju za cenu i kao to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan nisam njegov advokat nego se oko cene ne dogovara javno!!! lepo pozoves i dogovoris se,mozda ti i spusti cenu !!! Meni je lepo spustio za far i ja sam zadovoljan!!! pa ti vidi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff trujemo choveku oglas bzvz Ja se ne dogovaram oko cene, nego sam pitao da okachi koja je cena.Ako mi cena odgovara ja zovem choveka pa se dogovaram u suprotnom nikom nishta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan slusaj ako si zainteresovan i ozbiljan ti ces pozvati!!! ako nisi ti ces i dalje traziti da ti napise cenu !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dali sam ja ozbiljan ili nisam, ne mozhesh znati.Ili treba pare da slikam pa da okachim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Netreba da ih okacis,sta mislis kad bi ih svi kacili na cega bi oglasi licili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...