Vlade 1 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan U mom predgrađu su neki nekulturni kerovi, nije im zanimljiv samo točak... Mali crni kolerični ker skače i grize i za nogu, imam sreće da sam bio u čizmama ;D Blizu tog mesta, na istom putu jedan moj drugar udario vola sa bajsom i oborio ga - mislim vola. Koliki je taj tvoj drugar pobogu? Oko 90 kg pri brzini od oko 50 kmh. Medjutim ima jos: Leze na putu i vo i Beli (Biciklista), vo se gicne i iskrivi mu tocak koji kosta oko 300 eura, ovaj poludi i pocne da udara vola pesnicama, pritrcava seljak iz livade ciji su volovi i pocinje da vice na Belog da mu ne dira marvu i da ce ga tuziti. Uzas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha :D odavno nisam cuo bolju provalu iskidah se od smeha,pa ti nisi normalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Jbt,jos se smejem :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sa otvorenim auspuhom mislice da je sveti Ilija dosao po njih da napravi hot dog ;D moze i brodska sirena ;D a i ortak pozadi koji ih udara nogom dok lagano motor gubi ravnotezu ???ali ovo je naj Prilikom obracanja kerovima treba skinuti kacigu,jer mozda je naki ker iz vaseg kraja ;D pa vas prepozna hahah crko sam od smeha najjaci si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Sa otvorenim auspuhom mislice da je sveti Ilija dosao po njih da napravi hot dog ;D Al me nasmeja :-) Јесте смешно, али је и истинито! ;D Мене кад појуре само квачило о по гасу, и кад дрекне ова моја скалаба укоче се керови к'о да су на чамцу! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan umesto kobaje im baci par sundjera natopljenih mascu,pa da vidis posle 2-3 dana kad ti bude neobicno bez njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...