vasa 31 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, tih 2% je da navatam sutra majstora da mi menja lezajeve na prednjem tocku. Ako to obavim, eto i 100% Ako mozes da stignes do Kovina, u mom servisu ce ti biti promenjeno za DZ...... Ali dodji pre sledeceg Cetvtka jer od tad pa na dalje smo u velikom haosu zbog skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi vaso pucamo na ono Jagnje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Mi vaso pucamo na ono Jagnje.... Neznam da li ce da Vam se svidja ukus sa raznja ;D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi vaso pucamo na ono Jagnje.... Neznam da li ce da Vam se svidja ukus sa raznja ;D? Jok, mi cemo ga samo mirisati ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 27, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, tih 2% je da navatam sutra majstora da mi menja lezajeve na prednjem tocku. Ako to obavim, eto i 100% Ako mozes da stignes do Kovina, u mom servisu ce ti biti promenjeno za DZ...... Ali dodji pre sledeceg Cetvtka jer od tad pa na dalje smo u velikom haosu zbog skupa. Hvala najlepse na ponudi, veoma sam iznenadjen, prijatno naravno, ali ne bih da rizikujem, klima se tocak 2-3mm levo-desno na osovini...pitam se kako cu i do Novog Bgd-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, tih 2% je da navatam sutra majstora da mi menja lezajeve na prednjem tocku. Ako to obavim, eto i 100% Ako mozes da stignes do Kovina, u mom servisu ce ti biti promenjeno za DZ...... Ali dodji pre sledeceg Cetvtka jer od tad pa na dalje smo u velikom haosu zbog skupa. Hvala najlepse na ponudi, veoma sam iznenadjen, prijatno naravno, ali ne bih da rizikujem, klima se tocak 2-3mm levo-desno na osovini...pitam se kako cu i do Novog Bgd-a U tom slucaju menjaj to sto pre pa da se vidimo na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan kada je razlaz u nedelju?posto cu moci doci samo u nedelju ne bih da nikoga ne zateknem.ostavite barem razanj da ga omirisem sto bi Dzoks rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 28, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne nocivam, vracam se uvece...ili tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan vaso jesili opraomasinu ...... pa da odemo po piletinu......... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kada je razlaz u nedelju?posto cu moci doci samo u nedelju ne bih da nikoga ne zateknem.ostavite barem razanj da ga omirisem sto bi Dzoks rekao. Sta bi sa subotom uvece?! Nemoj sad da vrdas (sto nas bude vise razanj je sigurnije nas, a za jagnje ne znam) Bicemo u nedelju tu , jos ako bude lepo vreme da se kupamo ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 28, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam tocak, promenio svecice i ulje i cekam subotuuuu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 28, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se cuo sa Vasom...dogovorio uslove i poceo da pozivam ekipu prodavaca koja obicno ide u paketu... uslovi korektni...lokacija veoma lepa... pozdrav i vidimo se.... Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan kada je razlaz u nedelju?posto cu moci doci samo u nedelju ne bih da nikoga ne zateknem.ostavite barem razanj da ga omirisem sto bi Dzoks rekao. Sta bi sa subotom uvece?! Nemoj sad da vrdas (sto nas bude vise razanj je sigurnije nas, a za jagnje ne znam) Bicemo u nedelju tu , jos ako bude lepo vreme da se kupamo ceo dan... ne mogu nikako u subotu.moram za BG pa cu u nedelju za Kovin.zao mi je ali jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan kada je razlaz u nedelju?posto cu moci doci samo u nedelju ne bih da nikoga ne zateknem.ostavite barem razanj da ga omirisem sto bi Dzoks rekao. Zvanicno oko 12h, ali bicemo tamo ceo dan jer sve to treba raskloniti. Tako da neces biti sam ;D vaso jesili opraomasinu ...... pa da odemo po piletinu......... :D :D Sve je spremno, samo jos da dodje ta Subota Sredio sam tocak, promenio svecice i ulje i cekam subotuuuu ;D Bravo majstore.... Vidimo se.... Sada sam se cuo sa Vasom...dogovorio uslove i poceo da pozivam ekipu prodavaca koja obicno ide u paketu... uslovi korektni...lokacija veoma lepa... pozdrav i vidimo se.... Dejan Drago mi je da ste zadovoljni uslovima, cekamo Vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 28, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jedno podpitanje : Sto se tice vracanja za BG, ima li neko zainteresovan za povratak preko Smedereva i Grocke? Jos nisam nacisto da li se vracam u subotu uvece ili ostajem pod satorom do nedelje, ne zavisi samo od mene, ali da priupitam I da...da li ce biti kafe na tocenje, pored piva, na sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Pecko, bice kafice. U Nedelju ce biti klopice,kafice, neko picence itd. Da nam ne odete zedni i gladni... Na sve smo mislili, na Vama je samo da dodjete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan kafa ce biti pirocanska :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano Jun 29, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja ... Jel moze mala pomoc prvi put cu za Kovin kako stici do tog jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Samo prati oznake na putu i ne mozes da pogresis. Dobro nam dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos malko pa sad ce.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Biker Boy, organizuj se s nama, ne znam ni ja tacan put ali ima ih nekoliko koji nece blejati u znake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan dolazim DOBRO DOSAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja ... Jel moze mala pomoc prvi put cu za Kovin kako stici do tog jezera Bice svaka raskrsnica koja ima veze sa bilo kojim prilazom Kovinu ispisana. Samo pratis putokaze ispisane na putu i nemozes da pogresis Druze, dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...