davidoff 27 Napisano Maj 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle trebala bi mi polovna jet kaciga velicine L u sivoj ili crnoj boji to je prioritet ali i neka druga ako mi se svidi! Mogu da ponudim 20-30e za nju! Mogla bi neka i sa zatamljenim vizirom,jos bolje! Ponude na PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema jet na prodaju ne mogu da verujem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan imam jet kacigu nolan ima i zatamljeni vizir koji se spusta preko providnog vizira ali je cena 100 eura , velicina l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 95 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jet kacigu ali bez vizira. MDS, kupljena u Markosu i nosena jednu sezonu. Placena 60 eur. Prodao bih je za cifru koju nudis, ako odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jet kacigu ali bez vizira. MDS, kupljena u Markosu i nosena jednu sezonu. Placena 60 eur. Prodao bih je za cifru koju nudis, ako odgovara... Hvala na ponudi ali pre bih uzeo sa vizirom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jet kacigu na prodaju KW L velicina crna,obican vizir,samo probana,nova!!! 30 E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena kaciga! LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...