johann 850 Napisano Decembar 4, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupih prednji točak od kawe kx 650... Sledi prerada kod strugara, distancer za disk, upasivanje ležajeva. osovine. Obratite pažnju osovina kod alpolla je 25 mm Štitnici ručki (hand protector) su montirani, Jel neko menjao ulje u štapovima ? Ja hoću da menjam, kako nemam pojma, (skidaju se štapovi ili ima neki ispust ?) da menjam semeringe ? Operacija spuštanja zadnjeg dela motocikla uz zadržavanje max. tvrdoće amorta je u fazi razrade, nosim se mišlju da napravim nove tkz. bumpere (valjda se tako zovu) na water jet-u saga zvana apollo se nastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Decembar 4, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @johann Ako te nemrzi okaci slike prerade.... Sto se tice stapova osrafljuju se sa gornje strane odmah ispod kormana, prvo osrafis gore pa onda skines stapove bar ja tako radim ili spric sa slmcicom (cevkom) da bi mogao izvuci/dodati ulje. Sto se semeringa tice pa menjaj ih bices mirni idu sledece dimenzije 43/55/11 i tkz. prasinar 43/55/14 u svaki stap staje o.4l ulja. Jel ti to grufujes orginalni zadnji amortizer od apolla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јохане, ако будеш ишао код "вотерџетисте", види у ком компјутерском формату су им шаблони за резање, па јави. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 5, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je format u krivama. I da podržava cdr i dwg fajlove jer water jet se kači na comp a on njega vidi kao štampač. To je moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Примљено к знању, али ако добијеш тачну информацију, не било ти заповеђено, потврди или оповргни ово што си написао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naslednik Apola rx je XTR250.... neka me neko ispravi ako gresim... XTR 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Машина је иста, али се мотоцикл не производи у истој фабрици. У Америци се продаје под брендом "ПитстерПро" - http://www.pitsterpro.com/bike/specs/id/31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjaxtx 0 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l' zna neko koja je najveca širina zadnje felne koja moze da se postavi na apolla? Fabričke dimenzije su 130/70-17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjaxtx 0 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno 130 je širina a ostale dimenzije su za gumu koja ide na tu felnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Na krovu Sumadije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan XTR 250 je samo nasminkani apolo i mislim da ne moze da stane uz rame nasem pulenu @Zorge poceli su ljudi da ti se obracaju sa VI jel vide da si eminentan strucnjak u oblasi motociklike, pa moraju da ti se obracaju sa duznim postovanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 9, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Polagano će da bude sličica, Kao što znate auspuh je sredjen, povadjeni katalizatori, top je preradjen pa je protočan. Zvuk je . Bolje poteže iz mesta, nakon 10 min vožnje oteran je u Temerin kod Petra (petarpan) i njegovog frenda Zoltana.Da se upasuje točak, postoji mogućnost da mi Zoltan naturpija apola proširenjem i poliranjem usisnih i izduvnih grana.... Videćemo prvo točak posle ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog greske kolega lektoru Dunja 07, nece se ponoviti... Imam neku najavu o bacanju celog motora u karbonsku foliju, karbonski top i td... nadam se da ce pasti realizacija tog projekta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za strucnjake motociklike da li na apola mogu da se nabudzaju dupli izduvi i da li ima veze ako su isti skinuti sa motora 500-600 ccm?? Zorge u napred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan To можеш да решиш и у Панчеву. Мало назад, неких 20-30 метара од раскрснице Моше Пијаде и Димитрија Туцовића, када кренеш ка бувљаку, постоји продавница делова за тракторе. Узми два ауспуха за Дајца и накалеми их. Чуда има да видиш! Мислим, није неки проблем некалемити 1 у 2 ауспух, али питање чему то и шта ћеш још морати да урадиш, да ти због њих мотор добро радио, повлачио и слично. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @ Zorge vidim da dobro poznajes Pancevo ili si bezao pa sakrio se kod prodavnice ili si muvao brkatu kasirku u istoj u svakom slucaju hvala na ideji @ Mali Zmaju i to sto kazes ja mislio da se kurcimi da imam dva izduva, a sta ce mi to ni sam ne znam hteo bi da zamenim ovaj nas fabricki auspuh i stavim nesto lepse i sa boljim zvukom ali ne znam od cega, a da ne bude neko udaranje po dzepu. Ako imas/te neki predlog tu sam p.s. Setih se gosn Zorgea sa starog buvljaka pazario neke diplome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Decembar 12, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @miki Pa jbg, ja sam platio 120e i granu i top i pravo da ti kazem nezalim nadzivece motor sigurno, e sad meni je grana bila veci problem jer se sva deformisala, nije bila za nikakvu upotrebu a o topu da nepricam, ako ste vicni varenju sklepajte neku djuntu. P.S. Ako hocete da vam se cuje dublje motor slobodno eliminisite erg ventil, zvuk je dosta dublji posle zahvata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Decembar 14, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije off kad administrator brise? Nego ovo je najvise za dr. Zorgea, ne mogu nikako da nadjem sajt od ljudi sto prave tvrdu plastiku P6A(PA6) a sto je najgore nema ih ni u BubanjPotoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sezona gotova, pocinje rastavljanje motora na proste faktore, jedino ne mogu naći nigdje dvije tvari pa molim cijenjene vlasnike kineza za pomoć. prvo: koje su kilaže stezanja vijaka bregaste osovine i glave motora drugo: kakve oznake ima apollo za postavaljanje notora u fazu (neki motori imaju dvije točkice, neki jednu) Hvala:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сећа ли се неко оне приче о пумпању штапова предње виљушке, да би она била тврђа или мекша, приче о оним вентилима? Ево на те вентиле који држе притисак и приликом постављања и скидања пумпе, случајно сам набасао на неочекиваном месту - http://www.aswo.rs/schrader-ventil.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Impozatna kolekcija ventila gosn Zorge, a cemu sluze osim za frizidere i zamrzivace?? jel to hoces da ubudzis neku rashladnu vitrinu na djuntu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan I još jedno pitanje. Agregat na apollu je kopija kojeg točno agregata s kojeg motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan I još jedno pitanje. Agregat na apollu je kopija kojeg točno agregata s kojeg motora? Mislim da je Yamaha YZ250FR,imam i uputstvo posalji mi mail da ti posaljem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan dunja imas PP:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Impozatna kolekcija ventila gosn Zorge, a cemu sluze osim za frizidere i zamrzivace?? jel to hoces da ubudzis neku rashladnu vitrinu na djuntu?? Људи допумпавају или испуштају ваздух из штапова и задњег амортизера, а такав вентил омогућава да се напумпа или испусти до жељеног притиска, без да се та вредност мења приликом постављање или скидања пумпе за ваздух. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...