Vlada 2d 37 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ja potvrdjujem... Za vikend nisam u Bg. A nisam ni student. Moze neki dan u toku nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 1, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja porvrdjujem. Što se tiče preuzimanja izgleda da će se svako ponaosob videti sa Meteotologom i preuzeti svoje. Ja sam tu za vikend. Radnim danima ne mogu nikako da se uklopim pošto sam uvek neka medju smena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 1, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Aj onda još Miki da se javi i da zovem Mileta @Vlada 2d Hahah, ma nema veze što nisi student, idemo u zezanje Onda ću se sa tobom videti u toku sl. nedelje, inače biću u Beogradu do sledećeg četvrtka, tako da toada imaš fore... @M.T. A da, ti ideš u čkolu Mi se onda vidimo za vikend, a ako hoćeš možeš i samnom u subotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 1, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da uđem normalno u školu nego svaki dan u drugo vreme,evo sutra mi u 7:45 počinju časovi a u petak u 11:25,a danas mi počeli u 9:40. Zato imam problem sa vremenom... Jos sam ja mali za taj studentski provod,ići ću i ja za koju godinu hahaha :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 1, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Aj da uđem normalno u školu nego svaki dan u drugo vreme,evo sutra mi u 7:45 počinju časovi a u petak u 11:25,a danas mi počeli u 9:40. Zato imam problem sa vremenom... Jos sam ja mali za taj studentski provod,ići ću i ja za koju godinu hahaha :-D Hahahaha pošteno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Meteorolog imas pp. Ajde i ovde da potvrdim da ostajem pri tome da kupujem filtere. pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 5, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Mile ih sutra šalje, ja vam javljam ovde kada budu stigli. Imam ispit u sredu tako da sam po ceo dan u stanu , i možemo se naći na staroj okretnici, Karaburma. Do četvrtka se moramo videti jer se tada vraćam u zavičaj. Poštarinu delimo na 4 i svako plaća ono što je naručio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 6, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo poslao sam filtere pre 2-3h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 7, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Momci filteri su stigli Poštarina je 241 RSD, što govori da svako daje 60 za poštarinu + deo za filtere. Moj broj je 062472161 pa se javljajte kako kome odgovara. Još jednom da kažem da sam u Beogradu do četvrtka. Sutra (8.4.2015.) sam slobodan posle ispita (posle podne) pa možete tada ili u četvrtak ujutru ili danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 7, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre sutra(sredu) 5.4.2015?danas je već 7,a sutra je valjda 8? Ako sam ja dobro ukapirao kalendar hahaahahaha :-) :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 7, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre sutra(sredu) 5.4.2015?danas je već 7,a sutra je valjda 8? Ako sam ja dobro ukapirao kalendar hahaahahaha :-) :-D ahaahahaha, malo sam permutovao dane Prepravljeno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebam pomoc vasu. Zanima me dal mi moze neko dat sliku i broj zubaca alnasera i onog malog zupcanika,ono sto na osovinici imaju 2 zupcanik? ili jos bolje,ako moze neko onog saleta(il kako se vec zove,nemogu se sjetit) sto ima dijelove za sprinta u Šidu i da pita da li se moze narucit itd,jer jos mi samo to fali..pa ako neko moze nazvat i pitat koja je cijena pa bi ako mi pase da neko naruci od vas na moje ime i ja bi oso po to. Hvala unaprijed ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 9, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se desi kad se pije pivo i pravi se akrapovic. Ovo se zove duga devetka mod. A cuje se bolje od KTM 660cc A ima i drugi mod zove se zimski cunak. Cuje se kao 9999ccc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 9, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan A da umalo da zaboravim evo kad smo ga upalili. Ubija zvuk a i oce neka varnica da izledi kad ode u obrtaje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 10, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan To Mile majstoree.. I ja sam probao to sa cunjcima,meni sevala plava vatra i cuo se kao dodge viper 8400cc sa v8 motorom. A i dobio sam oko 32 ks vise,tako da bi trebalo da se upise u saobracajnu 50 k i onda ne bih mogo da vozim sa a2,zato sam to skinuo,iovako se cuje ko smc690. Ali opet i sa tim cunjkom dok oduzmes kubitke 50% u menjacu i 30% u lancu i opet ti dodje na isto i jos pulser bude brzi u startu a ide fabricki 176kmh,ipak je pulser savrsena masina. Nek vam je sa srecom sa tom dugom devetkom i pazite se komsija,dane izvade i oni dugu devetku pa da raspale po vama hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 10, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan To Mile majstoree.. I ja sam probao to sa cunjcima,meni sevala plava vatra i cuo se kao dodge viper 8400cc sa v8 motorom. A i dobio sam oko 32 ks vise,tako da bi trebalo da se upise u saobracajnu 50 k i onda ne bih mogo da vozim sa a2,zato sam to skinuo,iovako se cuje ko smc690. Ali opet i sa tim cunjkom dok oduzmes kubitke 50% u menjacu i 30% u lancu i opet ti dodje na isto i jos pulser bude brzi u startu a ide fabricki 176kmh,ipak je pulser savrsena masina. Nek vam je sa srecom sa tom dugom devetkom i pazite se komsija,dane izvade i oni dugu devetku pa da raspale po vama hahahaha E to sam i ja cuo da pulser dobija 50% jos na radilicu i 183% na menjac i to je sve 300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 10, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice cunka sad niko nesme iza mene da ide, a ovi sto su napred moraju da stanu posto se cuje bolje nego KTM 690 SM. Pravim paralize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 10, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da bre,kažem ti ja da je pulser najbolji,bolji ne bre i od yamahe i od kawe nema tu reči,samo da kleknes pred njim kad ga vidiš. Mašina mu je tako komstruisana da od izmerenih 15ks na radilici nema gubitaga već ima dobitaka, pa sad to što si reko ti procenti dobijanja i na kraju na točku Ima 300% visr snage i onda je jak ko ktm smc690 pa vak i jači a zvuk je bez komentara,pluća ti se tresu kad prodje pulser,pored mene jednom prošao,ja propao kroz zemlju,znaci motor je j.be kevu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 10, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imamo prikaz duge devetke u akciji: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 10, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da bre,kažem ti ja da je pulser najbolji,bolji ne bre i od yamahe i od kawe nema tu reči,samo da kleknes pred njim kad ga vidiš. Mašina mu je tako komstruisana da od izmerenih 15ks na radilici nema gubitaga već ima dobitaka, pa sad to što si reko ti procenti dobijanja i na kraju na točku Ima 300% visr snage i onda je jak ko ktm smc690 pa vak i jači a zvuk je bez komentara,pluća ti se tresu kad prodje pulser,pored mene jednom prošao,ja propao kroz zemlju,znaci motor je j.be kevu... To ti zborim. Dzonijev kavasaki izgleda ko tomos pored pulsera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 10, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh,ček jel si to napravio da ispaljuje lasere kako niko ne bi išao iza tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 10, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan To ne dobro kad kocis naglo siguran si da niko neće da se zakuca u tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 10, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhahaha sisice male, kakva duga devetka, meni je ispod motora mala haubica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 10, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da bre,kažem ti ja da je pulser najbolji,bolji ne bre i od yamahe i od kawe nema tu reči,samo da kleknes pred njim kad ga vidiš. Mašina mu je tako komstruisana da od izmerenih 15ks na radilici nema gubitaga već ima dobitaka, pa sad to što si reko ti procenti dobijanja i na kraju na točku Ima 300% visr snage i onda je jak ko ktm smc690 pa vak i jači a zvuk je bez komentara,pluća ti se tresu kad prodje pulser,pored mene jednom prošao,ja propao kroz zemlju,znaci motor je j.be kevu... To ti zborim. Dzonijev kavasaki izgleda ko tomos pored pulsera Da evo na baš posmatram sad oba i tek sad vidim kolko su kinezi koji su konstruisali pulsera zapravo inteligentniji od japanaca,mislim da je ova kava loša kopija pulsera... Dzoni menjaj kawu za pulsera,gledace te kao boga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 10, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma haubica je naspram pulsera ku.ac,previše je tiho. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...