Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Kako si ga nabudzio? Kacenje nije isto cini mi se...

To ces morati da pitas Majstor Kvarisu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova

pozdrav ljudi.Jel zna neko gde bih mogao da nadjem lanac bregaste i komplet dihtunga za Apola Sprint, a da nisu oni uvoznici iz Novog sada,Hitno mi treba.Pozdrav svima i hvala unapred!

• Drug član, 3087 postova

За дихтунге ћеш можда да се сналазиш и код нас код људи који их праве, а за ланац, погледај да ли одговара овај - http://www.ebay.de/itm/Steuerkette-fur-Loncin-Zongshen-250cc-Motor-Dirt-Bike-/380373025727?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item588fffc3bf или овај - http://www.ebay.de/itm/Steuerkette-inkl-Fuhrungsschiene-Loncin-250cc-Motor-/380400115509?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item58919d1f35 . Ту исту фирму можеш да питаш да ли имају и дихтунге, јер држе додта делова и за мотоцикле са таквим мотором какав је на "Аполу".

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :)

Moje skromno misljenje je da je bolje da uzmes polovnog... Ako si citao temu od pocetka video si da su oni koji su ga kupili novog imali dosta sitnica i gluposti koje su iziskivale ceste posete (losim) ovlascenim servisima. Vitalni delovi su izgleda solidnog kvaliteta, a tim dosadnim sitnicama se verovatno prethodni vlasnik vec bavio... Za 1500e mozes da gledas i solidnog japanca (polovnog, naravno).... just my 2c...

• U prolazu, 5 postova

hvala,a citao sam i po forumima od onih koji su ga imali da su imali problema sa ramom,kazu da im je pucao ram,ali ja mislim da ako ga normalno vozis da nema nekih vecih problema. U svakom slucaju mislim da je ya te pare motor odlican...

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: Apollo

kako vam se cini ovaj apollo ?

http://www.polovniautomobili.com/oglas3454218/sprint_rx250/

da nije prelepljen zato sto je mozda padano pa je ogreban i auspuh nije fabricki ? primetio sam i da mu rucica prednje kocnice odskace tj da nije fabricka da je mozda lomljena ili tako nesto prilikom pada ? kakva su vasa misljenja ? Poz

• U prolazu, 5 postova

Naravno da cu javiti...;) a za tog apolo si u pravu nesto mi je sumnjiv a izgleda mi da su mu lancanici losi... bio je jedan u apatinu mnogo dobar ali nisam stigao da sakupim sve pare,bice nesto u narednih 2 nedelje...:D

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: Apollo

• Drug član, 3087 postova

А ено и на претходној страници два човека који продају своје моторе.

• U prolazu, 5 postova

Pozdrav! Zanima me da li su radjene kakve izmjenee na Loncinu 250 od kada se ugradjuje na apollo orion 250? Da li je bilo ikakvih izmjena na cjelom motoru od 2009 pa do sada?

• U prolazu, 62 postova

Pozdrav svima, ja sam Roske, novi stari clan, tacnije, odavno sam ovde, samo sto nisam pisao nikakve postove nego sam pratio vasa izlaganja, obrazlozenja, rasprave i ostalo, sve u svemu, odlican forum ali evo, tek sam sada odlucio da se javim. :D Hteo sam da kupim Apolla, tacnije, odavno sam hteo njega bas zbog toga sto mu je cena relativno pristupacna za moj budzet a i zbog toga sto sam manje-vise nov u svetu motociklista, nisam nikada posedovao nista vece od 50 kubika, vozio jesam, ali da sam ja imao, tesko. :D Da je sramota, jeste za moju 21 godinu, ali eto, nije mi se dalo, kako zbog novca, tako i zbog mnogih drugih okolnosti. I sada sam uzeo kola, tacnije, pre pola godine, na prodaju su i od njih planiram da uzmem motorcic. E bas zbog toga sto sam pocetnik, nema sta da se lazemo, skuter koji sam vozio je nista u odnosu na ovo sto hocu da uzmem, pa me zanima koja je njegova neka realna cena? A i pre 5 dana sam nasao na oglasima 5 njih, danas gledam, nmg nadjem ni 1. Najvise bi mi odgovarala da dam kola za njega, uz neku doplatu tog drugog, jbg, nisu ni moja kola losa toliko. :D Toliko od mene, jeste da nisam trebao ovde da se predstavljam, ali reko da se ubacim u temu. :)

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

Pozdrav svima, ja sam Roske, novi stari clan, tacnije, odavno sam ovde, samo sto nisam pisao nikakve postove nego sam pratio vasa izlaganja, obrazlozenja, rasprave i ostalo, sve u svemu, odlican forum ali evo, tek sam sada odlucio da se javim. :D Hteo sam da kupim Apolla, tacnije, odavno sam hteo njega bas zbog toga sto mu je cena relativno pristupacna za moj budzet a i zbog toga sto sam manje-vise nov u svetu motociklista, nisam nikada posedovao nista vece od 50 kubika, vozio jesam, ali da sam ja imao, tesko. :D Da je sramota, jeste za moju 21 godinu, ali eto, nije mi se dalo, kako zbog novca, tako i zbog mnogih drugih okolnosti. I sada sam uzeo kola, tacnije, pre pola godine, na prodaju su i od njih planiram da uzmem motorcic. E bas zbog toga sto sam pocetnik, nema sta da se lazemo, skuter koji sam vozio je nista u odnosu na ovo sto hocu da uzmem, pa me zanima koja je njegova neka realna cena? A i pre 5 dana sam nasao na oglasima 5 njih, danas gledam, nmg nadjem ni 1. Najvise bi mi odgovarala da dam kola za njega, uz neku doplatu tog drugog, jbg, nisu ni moja kola losa toliko. :D Toliko od mene, jeste da nisam trebao ovde da se predstavljam, ali reko da se ubacim u temu. :)

Sto sramota za 21 godinu bez veceg motora ko voli i sa 51-om nije kasno,dobrodosao!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja